mariajunkie Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 valla hiç kullanmadım nerdeyse şansıma hediye geldi yenisi ekstra bişi istemeyip müzik çalsın yeter diyenler için 60 sn anti shocklı[signature][hline]Maria Junkie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Fiyat ve neredensin[signature][hline]i am Na! God Protect me from allies! i destroy my enemy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 said: Naa, 23 Ekim 2004 01:18 tarihinde demiş ki: Fiyat ve neredensin ?[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Ben de isterdim de isteyeni cokmu$ (:[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 said: Naa, 23 Ekim 2004 01:18 tarihinde demiş ki: Fiyat ve neredensin ??????...walla açıp gidiyolar böle topicleri uyuz ediyolar butun milletii..kabızlar yaws.[signature][hline]BabacumMostors, 07 Aralık 2003 17:15 tarihinde demiş ki: -Hocam anal sex günahmıdır? -Evladım hak yolu varken neden bok yolu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mariajunkie Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 geldim arkadaşlar kızmayın istanbuldayım anadolu yakası valla 100 milyon diyorum ama siz ne dersiniz bilmem[signature][hline]Maria Junkie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 ee msn ICQ falan warsa bire bir pazarlık,muabbet falan edelim..[signature][hline]BabacumMostors, 07 Aralık 2003 17:15 tarihinde demiş ki: -Hocam anal sex günahmıdır? -Evladım hak yolu varken neden bok yolu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mariajunkie Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 103797566 gel bakalım =)[signature][hline]Maria Junkie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 100 çok demişin[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mariajunkie Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 di mi bana da dedikten sonra biraz çok geldi icq verdim buyrun gelin konuşalım anlaşalım 103797566[signature][hline]Maria Junkie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mariajunkie Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 gitmedi mi mesajım yahu 100 çokmuş cidden bilmiyorum hiç piyasayı 70 diyorum o zaman[signature][hline]Maria Junkie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mariajunkie Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 ya da siz ne dersiniz bilmiyorum fikir yürütün pazarlık falan yapın ne biliyim[signature][hline]Maria Junkie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 satacaksan bi iki tavsiye (alabileceğimden deil maksat yardim :) ) 1) aletin modelini yaz 2) 0'ının linkini koy 3) yapabiliosan şu ankdi durumunu belirten resimlerini çek koy 4) varsa çarpik , çizik , ezik daha önce yaşadığın sorunlar neyse soyle ( sattıktan sonra ortaya çıkıp iade edilmesi yada kavga edilmesini önler) 5) fiyat için (duruma ve sattığın malın yeni modelinin çıkmış olup olmamasina bağlı olarak ) piyasadaki 0'ının satiş fiyatinin %50-60'ı ile %80 i arasi bi fiyat belirle ... bu soylediklerimi şu ana kadar sattiğim/ aldiğim tüm PC&elektronik mallarda kullandim ... hiç bi sorun yaşamadim alışverişlerimde hep 2 tarafta mutlu ayrıldı alışverişten ..[signature][hline]benimde mi düşüncelerim olacakti , bende mi böyle uykusuz kalacaktim ? sessiz sedasız mı olacaktım boyle ...(Orhan Veli) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mariajunkie Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 haklısın ama modelin adını bilmiyorum.alır almaz hediye geldiği için hiçbi sorun yaşamadım kullandığım sırada bikaç çiziği vardır belki.sıfırını bulmaya çalışırım eski bir model ama.fiyat olarak da emin olmadığım için mesaj bekliyorum birlikte bişey belirlenir diye. teşekkür ederim yine de[signature][hline]Maria Junkie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar