Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Discmanimi satıyorum premier

mariajunkie

Öne çıkan mesajlar

Ben de isterdim de isteyeni cokmu$ (:[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir /
Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir /
Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim /
Heman onun adi duser / Eti Eti Eti

nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki:
puahau lameriz zaten!!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Naa, 23 Ekim 2004 01:18 tarihinde demiş ki:
Fiyat ve neredensin

??????...walla açıp gidiyolar böle topicleri uyuz ediyolar butun milletii..kabızlar yaws.[signature][hline]BabacumMostors, 07 Aralık 2003 17:15 tarihinde demiş ki:
-Hocam anal sex günahmıdır?
-Evladım hak yolu varken neden bok yolu?
Sosyal ağlarda paylaş

satacaksan bi iki tavsiye (alabileceğimden deil maksat yardim :) )

1) aletin modelini yaz
2) 0'ının linkini koy
3) yapabiliosan şu ankdi durumunu belirten resimlerini çek koy
4) varsa çarpik , çizik , ezik daha önce yaşadığın sorunlar neyse soyle ( sattıktan sonra ortaya çıkıp iade edilmesi yada kavga edilmesini önler)
5) fiyat için (duruma ve sattığın malın yeni modelinin çıkmış olup olmamasina bağlı olarak ) piyasadaki 0'ının satiş fiyatinin %50-60'ı ile %80 i arasi bi fiyat belirle ...

bu soylediklerimi şu ana kadar sattiğim/ aldiğim tüm PC&elektronik mallarda kullandim ... hiç bi sorun yaşamadim alışverişlerimde hep 2 tarafta mutlu ayrıldı alışverişten ..[signature][hline]benimde mi düşüncelerim olacakti ,
bende mi böyle uykusuz kalacaktim ?
sessiz sedasız mı olacaktım boyle ...(Orhan Veli)
Sosyal ağlarda paylaş

haklısın ama modelin adını bilmiyorum.alır almaz hediye geldiği için hiçbi sorun yaşamadım kullandığım sırada bikaç çiziği vardır belki.sıfırını bulmaya çalışırım eski bir model ama.fiyat olarak da emin olmadığım için mesaj bekliyorum birlikte bişey belirlenir diye.

teşekkür ederim yine de[signature][hline]Maria Junkie
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...