OutTrader Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 scarlett'in dudaklarını walla koparıp alasım geldi ![signature][hline]Nobody asked me so here's my advice to a young man or woman who's living this life in a world gone to Hell where nobody's safe Do not go quietly unto your grave Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 çok tatlı film ama ema nın da sölediği gibi durağan, insan bir ekşın istio, bir momentum .. ama ne olacağı ve ne olmayacağı o kadar belli ki filmde ... daha ilk 15-20 dakika içinde filmin sonunu tahmin edebilmek mümkün ... ben bill murrey diince groundhug day'i hatırlarım, hani hep aynı sabaha uyandığı filmi, bu film öle 5 yıldızlık falan diil bence .. 3 yıldız verirdim ben olsam ..[signature][hline]Ethernass Dünyası Admin Tıklayalım yardım edelim ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 said: neterrorist, 14 Haziran 2004 02:03 tarihinde demiş ki: ... ama ne olacağı ve ne olmayacağı o kadar belli ki filmde ... aha burada senin tezine karşılık asansör sahnesi devreye giriyo işte. ben izlerken ahan da dedim acaba büyük bi klişe şeklinde birbirlerine sarılıp sevişmeye mi başlayacaklar son görüşmelerinde. ama öyle olmadı zar zor birbirlerine iyi geceler dediler büyük bi çekingenlikle bence en anlamlı sahnelerdendi[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 şu an trt 2 de çok az olmuş başlayalı kaçırmayın ![signature][hline]30 dakikayı geçen cevaplarda bir sonraki cevabınız bedava! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 evet kesinlikle izleyin :)[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar