Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2012-2013 Sezonu Genel Tartışma

benjani

Öne çıkan mesajlar

fizban said:

m'bwia ve weiss fenerbahce'de diyorlar, ozellikle ilkine inanamadim. umarim olur iki transfer de. stoch ile dia'yi da toplam 15'e okuttuk mu kar bile etmis oluruz yobo-stoch-dia ucgeninden mbiwa-weiss-kuyt ucgenine gecerek.

M'bwia solid bir adam fakat satacağını sanmıyorum, satsa bile yüksek bonservis ödenecek ve Fenerbahçe'nin öncelikli 2 adet orta saha transferine para ayırdığını düşünüyorum. O yüzden ucuza Yobo'yu zorlayacaklar sonuna kadar.

Fenerbahçe'nin dinamik oyununa Kuyt çok uymayacak, fakat bu sezon Aykut'un kafasındakiler farklı diye düşünüyorum, Kuyt'a göre bir oyun olabilir ileride yani tam istediği 4-3-3. Weiss bildiğin kötü futbolcu Stoch'un bacağı etmez bu arada

Bekir ile sözleşme yenilendi bu arada
Sosyal ağlarda paylaş

Fenerbahçe'nin bütün wingerları 4-4-2'ye uyumsuz. Fakat sistem Aykut'un düşündüğü ise 4-3-3'ün ilerisi tamamlandı bence. Kuyt-Sow-Stoch son derecede kaliteli. Yedekleyecekler isimler ise Dia-Bienvenue-Caner vs. eh idare eder.

Asıl soru işareti 4-3-3'ün tüm denemelerinde Türk takımlarımız pert oldu orta sahaları düzgün seçmedikleri için. Şu an Baroni-Selçuk-Topuz gibi duruyor ki BAM kadar olmasa da rezil olurlar. 2 tane kaliteli orta saha şart en az. Alex'in düşünülmediği bir sisteme göre söyledim bunları tabi.

Bunun yanında beklerin de hücum bindirmeleri kusursuz olmalı. İyi bir Gökhan Gönül sağı kapatır. Fakat Ziegler playofflar haricinde soru işaretiydi, zaten alınmayacak gibi. Düşünülen isim Hasan Ali ise defansta çok açık veriyor. Özgür Çek'in üstüne düşse olur belki
Sosyal ağlarda paylaş

Selçuk yedek bile olursa ki yedekte boru değil çoğu zaman sakat vs adam oynuyor, ben maç falan izlemiyecem dedim. Selçuk Cristian olursa takımdan nefret ederim.

Arka 3lü dediğin şekilde olursa ileri üçlü babayı alır top göremezler. Sadece ileri üçlüyü ağlatmazlar geri dörtlüde ortasaha hatalarından bunalırlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Daha önce 4 3 3 denendiğinde o ileri giden adamlar topu kaybettiklerinde rakip takım parktan geçer gibi rahat rahat orta sahayı geçip geliyordu kaleye. Gol atılabilir ama bayada gol yenilir. Muhteşem 1-2 orta saha lazım fenere bunun için. Odun Selçukla, geriye dönmekte sıkıntı yaşayan Alexle, defansif yönü zayıf olan stoch'la olmaz bu iş.
Sosyal ağlarda paylaş

Tamam işte onu diyorum bende. Zaten ileride 3 kişi var. Orta sahadan da Alex çıkıyor ileri. Ne oldu? kaldı 2 kişi koskoca ortasahada. Onlardan biri Selçuk olursa yandık bittik yani.

Alex defansif bir adam değil ki. Gidicek, kalıcak orda sonra yürüye yürüye dönücek. Bize koşan, topu taşıyan pres yapan markaj yapan adam lazım bu sistemde. O adam da alex değil. Selçuk hiç değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...