interperez Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 kank bna opsynsz krala ok tmm ne dyosn uff snn be slk:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 olmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 aykut intahar etmek istiyor belli oldu, halı saha TD si bile orta sahasız bu isin yurumeyecegini anlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 benjani said: bienvenu eskişehir'e kiralandı diyorlar.bu adam giderse çok üzülürüm. Genç! Semih kaç senedir yatarken genç Bienvenu'yü yollamak akıllı işi değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clifff Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 interperez said: kank bna opsynsz krala ok tmm ne dyosn uff snn be slk:S http://i.imgur.com/7MTQQ.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 çok kötüymüş gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Spartak Moskava ilk maçı Star'da olacakmış. D-Smart değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clifff Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 clifff said: d-smart olayına şöyle bi açıklık getireyim herkes öğrensin tam olarak. salı günü olan maçları Star, çarşamba günü olan maçları D-Smart yayınlayacak. böyle bi saçmalık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 yapamazlar. grup asamasinda, eger o ulkeden gruplara kalan yalnizca tek takim varsa, o takimin maclarini yayinlamak zorundalar. anlasma oyle uefa ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clifff Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 abi yapıldığına göre anlaşma değişmiş, kesin olarak böyle olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 bana uyar valla. her carsamba hali saha macim var o saatte, zaten izleyemeyecektim heuhe. salilari fix izlerim artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clifff Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 ben d-smarta fena kılım ya. abv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 yönetimde şampiyonlar ligine kalırsak transfer yaparız tarzı bir düşünce varmış da, dünyanın en mantıksız düşüncesi hani. ligde bile yetmez şu orta saha, nereye eliyoruz spartak moskovayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clifff Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 zaten o saatten sonra kimi alacaksın bu bir. şuan bile adam almak için yeterince geç, o saatte sana josicodan fazlasını itelemezler. planlı programlı bu işler. ikincisi, zaten 1 ay sonra alınacak adamdan ligin ilk yarısı bişey beklenmez yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Ortasaha alınırsa ilk11 baya iyi takım olacak. Hasan Ali dışında onu pek bilmiyorum. Tabi Stoch ve Sow'uda ilk11de saydım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Sneijder ve Gomis'e yalanlama gelmiş FB den. "Bugünkü Akşam Gazetesi'nin manşetinde, Kulübümüz ve Başkanımız ile ilgili bir haber yer almaktadır. Bahsi geçen haber, kesinlikle doğru değildir. Kulübümüzün transfer politikası gereği; transferler 'Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalırsak' mantalitesi ile yapılmamakta; Başkanımızın da bu konuda herhangi bir söylemi, açıklaması bulunmamaktadır. Sneijder ile ilgili transfer iddialarına, daha önce resmi kanallarımız vasıtasıyla açıklama yapmış olmamıza rağmen Akşam Gazetesi'nin, futbolcunun transferi ile ilgili ısrarını sürdürmesine anlam verememekteyiz. Akşam Gazetesi, son dönemde yaptığı haberler ile sayfalarını gerçek dışı iddialarla oluşturan bazı gazetelerin yolunda olduğunu göstermektedir. Ayrıca yine dün itibariyle tekrar gündeme taşınan ve bugün birçok gazetede yer alan Gomis ismi ile ilgili de herhangi bir transfer çalışmamız bulunmamaktadır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Sow Fernandes takas falan diye haberler geciyor. Insallah gercek degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 caner özer bekir + para verelim alalım feridunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 normalde ferdi 10m euro ise o saydıklarını verince üzerine 15m euro istemeleri lazım 10m yerine :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 sow un gitmesini istemem ancak karşılığında fernandes gelip ortasahayı hareketlendirecekse neden olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 ya BJK nin şu anki hali Sow'u kaldırabilir mi? Adamlar Batuhan'ı kiraladı yokluktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 mulgear6 said: caner özer bekir + para verelim alalım feridunu Selçuk'u unutmuşsun asdasdas Fernandes gelsin de parasıylan gelsin, hem bize Sow lazım hem de maaşı BJK'ya yük olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 diyodum ben de birilerini bıraktım dışarda diye haklısın sırf selçugu bıraksak yeter bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 galatasaray maçından sonra bakmadım aykut duruyomu hala takımın başında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar