Qui Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Allahım imdak.. Türkçe karakterlin bir kısmı yerli yerinde, bir kısmının yerinde abuk subuk şeyler oluyor. Ö Ğ falan yazabiliyorum ama "i" yazamıyorum mesela. ? işareti koyulmuyor.. Son buil'den sonra oldu bu olay. Çözüm önerisi?[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 hmm account bilgilerini versene bi bakim ben :D *!çaktırmaz*[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 *!WOW'u DL etmektedir* Neden olmasın, dünya menfaat dünyası.. *!Göz kırpar*[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Sadece Türkçe ekliydi dil olarak, İngilizceyi de ekledim. LAlt+Shift ile oyun sırasında geçiş yapıyorumda idare ediyorum. Çözüm sayılmaz pek ama en azından "i", "?" var! [Bu mesaj Qui tarafından 25 Ekim 2004 20:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 siz ikiniz de bana hem EQ2 yi hem de WoW cd lerini yollayin acc lari da verin ben ikinizin de sorunlarini cozucem :P menfaat dunyasi ne de olsa :D ben de size ruhumu vericem bak soz (3. el ama olsun)[signature][hline]Silence in the studio! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 volf un ruhu bugli abi hic almayin derim.[signature][hline]Borbag, 25 Eylül 2004 21:55 tarihinde hakli olarak demiş ki: yeteri kadar seksi ve/veya güzel bir kız her adama her istediğini yaptırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Atsan atılmaz, satsan satılmaz. Napıcam ruhunu be? Şeytan bile almaz :D[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar