Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

A Milli Takım aday kadrosu

BiTcH_oFBaT

Öne çıkan mesajlar

En başta çift forvet oynamamız gerekliliğini ve Umut-Burak'ın bunu en iyi yapacak iki kişi olduğunu söylemiştim. Beni yanıltmadılar.

Defansta birbirlerini fazla tanıyamamaktan ötürü pas alışverişinde sıkıntılar yaşıyoruz. Ömer Toprak'ın biraz daha sakinleşmesi lazım. Defansımız henüz tam oturmamış ama ümit vadediyor. Semih-Ömer hala en iyi ikilim.

Bu takımın bir yerine Selçuk İnan'ı ve Nuri'yi dönüşümlü oynayacak olsalar bile monte etmek lazım. İkisi de çok önemli futbolcular bizim için. Avcı'nın Futbolunda Selçuk yerli Xavi, Nuri de Real'in Mesut'u gibi. Bu anlayışı oturtmak lazım.

Backler adına konuşursam, Hamit süper bir maç çıkardı. Kalitesini gösterdi. Ronaldo'ya adım attırmadı desek biraz abartı olur ama çok da olmaz. Umarım Galatasaray'da görürüz. Hasan Ali sırıtmıyor Milli Takımda. Hakan Balta'yı aratmıyor. Kadro derinliği açısından bu baya sevindirici haber.

Caner ve Arda silik geliyor bana nedense oynadıkları maçlarda. Toparlanmaları lazım. Ne döktürdüklerini hatırlarız. Gurbetçilerimizden Sercan'ı beğendim ben. Biraz maç oynaması lazım.

Mustafa Pektemek ve Gökhan Töre'yi de iyice adapte edip kazanmalıyız. Yüzde %70 başarılı bir hazırlık dönemi geçiriyoruz diyebilirim Milli Takım adına.
Sosyal ağlarda paylaş

2. golün asistini yapan tunay kim? çok yetenekli gençler varmış bizde yaa

gg egemen ömer hasan a.

töre(tunay,hamit) selçuk(nuri) topal(emre) arda(sercan)

umut pektemek(burak)

parantez içindeklileri rotasyonda kullan sok çıkar 10 numara kadro olur işte biraz daha alışsalar birbirlerine

bakınca çokta geniş lan kadro yıllarca adam yok diye ağlarken birden bi ton adam çıktı
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...