HakkiYendi Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 volkan penaltıyı çıkardıktan sonraki kısmını izledim. defans ne hikmetse süperdi bizim ya. bekir tarih yazdı hamit hep sağ bek oynasın mümkünse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 burak 30 değil 1300 gol atsa yine de kalitesiz arkadaş.bitiricilik desen yok,koşu desen full ofsayt,salak salak kart görmeler filan takıma zerre katkısı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 En başta çift forvet oynamamız gerekliliğini ve Umut-Burak'ın bunu en iyi yapacak iki kişi olduğunu söylemiştim. Beni yanıltmadılar. Defansta birbirlerini fazla tanıyamamaktan ötürü pas alışverişinde sıkıntılar yaşıyoruz. Ömer Toprak'ın biraz daha sakinleşmesi lazım. Defansımız henüz tam oturmamış ama ümit vadediyor. Semih-Ömer hala en iyi ikilim. Bu takımın bir yerine Selçuk İnan'ı ve Nuri'yi dönüşümlü oynayacak olsalar bile monte etmek lazım. İkisi de çok önemli futbolcular bizim için. Avcı'nın Futbolunda Selçuk yerli Xavi, Nuri de Real'in Mesut'u gibi. Bu anlayışı oturtmak lazım. Backler adına konuşursam, Hamit süper bir maç çıkardı. Kalitesini gösterdi. Ronaldo'ya adım attırmadı desek biraz abartı olur ama çok da olmaz. Umarım Galatasaray'da görürüz. Hasan Ali sırıtmıyor Milli Takımda. Hakan Balta'yı aratmıyor. Kadro derinliği açısından bu baya sevindirici haber. Caner ve Arda silik geliyor bana nedense oynadıkları maçlarda. Toparlanmaları lazım. Ne döktürdüklerini hatırlarız. Gurbetçilerimizden Sercan'ı beğendim ben. Biraz maç oynaması lazım. Mustafa Pektemek ve Gökhan Töre'yi de iyice adapte edip kazanmalıyız. Yüzde %70 başarılı bir hazırlık dönemi geçiriyoruz diyebilirim Milli Takım adına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 burak en yakın köprüde futbol hayatını sonlandırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 bizim sakaryalıları alsaydı iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Dunku macta ounayan sercan kim, hangi takimda oynuyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 fürth de oynuyormus fener alacakmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 beyler trt 3 de turkıye ukrayna maçı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 su takimi seyrettikce icim aciyor nasil gidemedik diye sampiyonaya. ama bi yandanda seviniyorum cunku gidebilseydik bu revizyon olmaz ayni tas ayni hamam devam ederdi milli takim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 2. golün asistini yapan tunay kim? çok yetenekli gençler varmış bizde yaa gg egemen ömer hasan a. töre(tunay,hamit) selçuk(nuri) topal(emre) arda(sercan) umut pektemek(burak) parantez içindeklileri rotasyonda kullan sok çıkar 10 numara kadro olur işte biraz daha alışsalar birbirlerine bakınca çokta geniş lan kadro yıllarca adam yok diye ağlarken birden bi ton adam çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 2 tane takim var su anda herturlu takimlada kafa kafaya oynarlar. su dunya kupasi elemelerinde birde iyi kaynasabilirlerse en iyi cag atlariz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 serveti niye almamışlar takıma yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Mert Günok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 tek eksiğimiz doğru düzgün bir forvet. gerçi umut son vuruşlarını geliştirmiş gibi geldi bana ama burak kazmasıyla turnuva hayali kurmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Milli takımımız her zaman yetenekliydi yalnız doğru felsefeyle yönetilemedi. Teknik açıdan Avcı iradesinin büyük kazancıdır bu. Değişimden beklenilen de buydu. Takımın alışması lazım zamanla birbirlerine. Ben umutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Bu arada yeri gelmişken, Bu stile benzer top oynatmaya çalışan Kocaman ve Sağlam'ı da başarılı bulduğumu söyleyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 [video]http://vimeo.com/43124977?feature=oembed" width="459"> milli takım yorumları süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar