Sleeep Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 425 Lira Kutu içeriği; - Diablo 3 oyunu - Diablo kuru kafası - Diablo 4gb usb, içerisinde orijinal Diablo 2 ve expansion pack bulunmaktadır. - Starcraft 2 portre, World of Warcraft Pet ve Diablo 3 özel içerikler - Diablo set arkası özel bluray - Diablo resim ve çizimlerinin bulunduğu özel sanat kitabı - Diablo soundtrackleri http://www.el33tonline.com/images/cache/23603.JPG http://mygaming.co.za/news/wp-content/uploads/2012/04/Diablo_iii_collectors_edition.jpg http://www.diablo3sanctuary.net/images/diablo-3-collectors-edition-soulstone.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 fiyat çok uygun 1 saate kalmaz gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 tamamen cehaletimden soruyorum, normalde 240 değil mi bu meret? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 evet ve bitmiş değil 1 hafta içerisinde bir çok dükkana gelicek deniyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 ayıp olm millet zar zor almak geceden sıraya giriyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Tüm şehirlere birer tane satıldı sayıyla resmen, geri kalanlardan 320 tanesi mi ne dün gece taksimde satıldı, bugün d&r 4 şubesine 3-5 arası yollamışlar onlar da bitti, vatana da aynı şekilde çok az sayıda geldi bitti tükendi totalde tahmini 450-500 arası bi sayı var TR sınırları içinde. Daha da mağaza satışı olmayacak Türkiye'de yok öyle 1 hafta sonra falan gelcek şeyi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 güzel fiyat. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 450 lira falan vericek varsa burdan alip gondereyim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 satış iptal :P @di gidiyor valla ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Sleeep said: Tüm şehirlere birer tane satıldı sayıyla resmen, geri kalanlardan 320 tanesi mi ne dün gece taksimde satıldı, bugün d&r 4 şubesine 3-5 arası yollamışlar onlar da bitti, vatana da aynı şekilde çok az sayıda geldi bitti tükendi totalde tahmini 450-500 arası bi sayı var TR sınırları içinde. Daha da mağaza satışı olmayacak Türkiye'de yok öyle 1 hafta sonra falan gelcek şeyi :P adam aral ithalat genel müdürü beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 ifşa eder misin ismi alındıktan sonra, konuşmayalım bir daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 uğraşılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kesenkomutan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Eğer İzmir e kapıda ödeme veya elden teslim olanağınız varsa almak istiyorum 425 tl nakit hazır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 425 e alcak olanları eve gelip cevizden sopa ile dövebilirim ben ücretsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 ben 550ye alirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 senin güzel hatrın için 250 + gönlümden kopan bir steam oyunu veririm. lol. 425, 350, 500, 550 bi ton farklı fiyat çeken duydum. ne olay oldu ya, milleti bu derece keriz yerine koymak da sadece bizde var anlaşılan. tebrik ederim, hiç olmazsa iki katından daha az fiyat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 abicim bu satış iptal oldu uplamaya gerek yok da bu d3 CE fahiş fiyat türklere özgü değil tüm dünyada böyle oldu, tamamen arz talep meselesi insanlar 500 tl vermiyor olsa satıcılar da 500den koymazdı, neyse satış falan yok zaten iptallllll iptal sebebini de yaziyim, gece satışının hemen sabahında vatanda CE'ler satışa çıktı, o arada milletin çılgınlar gibi d3 alamadım lanet olsun diyişi sahibinden de 500 liradan ilanlar olmasını gördüğümden 220 liraya(evet vatan 220'ye koydu aral 240'ken) çekmiştim vatandan ürünü 425'e satarım aradaki karla da d3 normal versiyonu beleşe alırım mantığı vardı (d1+d2 total 10 dk oynamış biriyim d3 aşkım yoktu sadece fırsatı görüp değerlendiriyim dedim, şansa bak ki XXX sayıda vatan ürünü stokta bitmiş online siparişte 3 kişi stokta bittikten sonra çekmiş biri de ben olmuşum) ps: ben 330'a bile satsam yeterdi bana amaç d3 SE'yi beleşe getirmekti ama "500TL PAZARLIK TEKLİF BİLE ETMEYİN" tipler varken o kadar düşüğe açmak gönlüm el vermedi malesef :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar