Krology Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Cystein said: Abi söyle söyleyeyim. Benim için oyunu oynayanlar da eger oyun multi player bir oyunsa en az oyun kadar onemli. Bf3 çıktığı zaman resmen benim bildigim tüm veled ordusu mw3den bayarız bunu da oynarız ayagina bf3 aldı. Turnuva konusunda da söylenebilir en guzel şey söylenmiş zaten. Onca boktan oyun turnuvalarda yer alırken (f1 yarış oyunları mesela lol) bir tf2nin yıllar boyunca turnuvalarda sponsorluk bulamaması zaten beni turnuvalardan soğuttu. Kaldı ki tf2 competitive en uygun oyundur halen oynanabilen. Ama gel gor ki fanboylara populistlik yapmak bazı insanların cebini güldürüyor bize de seyirci olmak kalıyor. Ayrıca moh bu oyunların atası demek baska, onlarla karşılaştırmak baska. Nedense arkadaş Medal of Honor Allied Assault ile yeni çıkanını karıştırmış gibi geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Yeni seri swat4 http://www.youtube.com/watch?v=qiJdGtzldzo 05:35'i en azından bi izleyin asdfşl ben bile güldüm kendi kendime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 abi bak ne dicem. oyuncu adamsın. diablo3 oynamayarak güvenimi de kazandın. şöyle araştır bi indie oyun bul. sektöre öncü ol. biz de bakalım haa lan ne güzelmiş böyle oyun yapan kaldı mı vay ake diyelim. hem böylece izleyenler sadece eğlenceli zaman geçirmek değil, yahu bi bakalım ne olmuş hacıt diyerekten de izlerler. burada yüz yüze bakıyoruz. dost doğru söylemek ister bence. tabi öncelik senin zevk almanda, indie oyunlardan haz etmiyor, tiksiniyor, görsem demet akalın dinletirim diyor da olabilirsin. benden söylemesi, gerisi sana kalmış birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 ya cidden çok başarılı bir oyun bulamadım uzuuuuuuuuuuun bir süredir. o yüzden max bunlar oynanıyor. önceden oynadığım ve zevk aldığım oyunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Ahmet uçmuşta yeni nick fln aldı mı acaba? Nasıl ulaşcaz elemana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 facebook şeysi var sayfası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar