di Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Selam, Varsa kimse backup/restore yontemi hakkinda bir iki bilgi almak istiyorum. Olayin ozu de cPanel backup'larini Plesk server ustunde restore edebilmek ama guncel ve guvenilir bir tool yok gibi. Oturup kendim ugrasacagim gibi gorunuyor. Boyle bilgi sahibi birinden ipuclari almak baya guzel boost saglayacaktir bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 sen bilmiyosan kimse bilmez olm sdfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Abi plesk oyle bir illet ki, hayatim boyunca gordugum yerde arkama bakmadan kactim ama gelip buldu yine. Cikip icini disini biliyorum, cozdum her sorununu diyen adama saygi duyarim. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 oğuz bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Elcik Oguz mu ? Anlamaz lan o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 di de anlamayn kimse oldugunu gorum kendini tatmin etmek istiyo ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 yok ki nesini bilelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Migration konusunda migrate edemedikleri, edebildiklerinden daha cok. Basiniza gelirse hic ugrasmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar