maivresnon Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 DarKRideR said: https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/555168_10150846718043375_718443374_9688575_656032356_n.jpg üst üste ikinci kupa finalim, seneye de kısmetse gideriz yine artık :D harika bir ortamdı, harika bir atmosfer. Erken gol kopardı resmen, Bursa taraftarı hiç girip takımlarına adam gibi destek olamadı moral bozukluğundan. Erken gol zaten Bursa'yı da bitirdi. İlk yarı ona rağmen çok dengeliydi bana kalırsa, biz tribünde bayağı stres olduk ama Baroni'nin golü resmen kafalarına sıktı. İki kritik dakika da iki gol, sonrasında oyunda değildi Bursa ve dönemeyeceği de belliydi. Konu eski ama dediğine cevap vermeden gecemiycem bende Bursadan maca gittim maratondaydim 4 0 dam sonra bile şov devam etti.Acilen bir kulak burun bogazciya gitmen dilegiyle.. Sevgiler,Tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 niye 3. golde coşuyorsunuz, ne zaman 3 atsak bağırmaya başlıyor bursalılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maivresnon Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 benjani said: niye 3. golde coşuyorsunuz, ne zaman 3 atsak bağırmaya başlıyor bursalılar öff tamam abi sizsiniz ya vallahi gecenin bu saatinde ugrasamıycam.izleyen kararını vermiştir zaten hadi iyi geceler sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 maivresnon said: benjani said: niye 3. golde coşuyorsunuz, ne zaman 3 atsak bağırmaya başlıyor bursalılar öff tamam abi sizsiniz ya vallahi gecenin bu saatinde ugrasamıycam.izleyen kararını vermiştir zaten hadi iyi geceler sana Eyvallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar