inyourmind Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Merhabalar.Kendi adıma bir web-sitesi yapmaya çalışıyorum.Ancak şöyle bir sorunum var ki mevcut template'teki javascript'i nasıl editleyeceğimi bilmiyorum.Script'in yaptığı basit bir slayt gösterisi sağ üst köşede ufak bir info en altta da slaytta kaç tane resim varsa hepsini ufak olarak gösteren bir bölme.Değiştirmek istediğim ise bunun resim yerine vimeo üzerinden aldığım bir embed kodunu göstermesi yani videoyu göstermesi.Basit bir yolu varsa açıklarsanız çok süper olur eğer bakmadan bir şey diyemeyiz diyorsanız paylaşayım dosyaları.Şimdiden teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 aynen script gorulmeden pek birsey soylenemez nasil kullanildigi fln onemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 resmin küçültülmüş halini kendisi oluşturuyorsa, videonunkini nasıl oluşturacak ? resim dosyaları bir dosya iken başka bir siteden çektiğin şey muhtemelen bir framedir v.s. olmaz bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 uk said: aynen script gorulmeden pek birsey soylenemez nasil kullanildigi fln onemli Gerekli dosyaları yüklemiş bulunmaktayım. website Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 bir şey sorucam download etmeyi ben mi beceremedim yoksa paylaştığın site cidden üyelik mi istiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 uk said: bir şey sorucam download etmeyi ben mi beceremedim yoksa paylaştığın site cidden üyelik mi istiyor? Üyelik istiyormuş.. -.- En başta mediafire'a yükleyecektim orası da paralı üyelik istiyordu buraya attım son çare olarak.Eğer bildiğin free bir site varsa oraya yükleyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 kasma fazla, ftp username pass ver biz girer bakariz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Reyou. Isine gelmeyince n00b, isine gelince pazardaki artiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Yok mu yardım edebilecek biri ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 benim anlamadığım madem siten var ziple koy sitene çekip bakalım ama kasar mıyım bilemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 haydari said: benim anlamadığım madem siten var ziple koy sitene çekip bakalım ama kasar mıyım bilemem Daha server ve domaini almadım şunu bitirene kadar.Yukarıya yüklemiştim zaten eğer bakmak istersen diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar