Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Derste sıkıldığınızda ne yaparsınız?

Chiptech

Öne çıkan mesajlar

Chiptech said:
of 2 hafta oldu 2 haftada nerdeyse hergün uyudum okulda.. hiç dinleyemiyorum dersi ya sırayı karalıyorum ya da saçma sapan çöpadamlar falan çiziyorum deftere.. siz neler yaparsınız sıkılınca?[signature][hline]hasretinden prangalar eskittim..

çiptek

senin yaptığını yapardım ama lisede şimdi mümkün olmuyor.
hocalar artık bıkmıştı benden git biraz dolaş derdi bilgisayar odasına cıkıp oyun oynar monitorleri kaldırıp uyurdum.
Sosyal ağlarda paylaş

bi sürü bişi... bu arada bak master falan yapıyorum hala büyümedim. Yaş 30 olunca da aynı olacam ben. haberiniz olsun..
dasaaa said:
kuzeynden alıntılıyorum..
"İnsan son derece sıkıcı bir okul ve sıkıcı bir bölümde master yapmak zorunda kalınca kendini eğlendirmek için ilginç yollar bulmaya başlıyor.. Misal matematik dersinde kuzenle beraber resim tamamlamaca diye bir oyun uydurduk.. İlk önce o resmin küçük bir parçasını çiziyor, ben bir parça daha ekliyorum, devam ediyor böyle.. Sonra resimlerde "Devlet Tiyatroları" yazan bir billboard'a tekme atan, kafasında pervaneli şapka bulunan ve MC Hammer kıyafetli bir gencin sırtına çıkmış bir adam resmi çıktı mesela.. Daha sonra laboratuarda (doğru mu yazdım bu meymenetsiz kelimeyi) acaip cihazlardan birini en ilkel zaman makinesi olarak belirledik.. Ve bunun 6000 (yazıyla altıbin) hamster'dan gelen enerjiyle çalışıp zamanda sadece dört dakika geriye gidebildiğine dair bir teori geliştirdik.. Bir başka gün bulduğumuz eski bir tahtada "Başöğretmen Atatürk" temalı, ilk Latin alfabesine geçiş fotoğrafının demonstrasyonunu yaptık.. Bir kaç gün öncede derse girmeyip, kapı önünde "Gamer Army" konulu bir kısa film senaryosu yazdık.. Şimdi varın durumumuzu siz düşünün.."
sonra master neden bitmiyor... bitmez..

güldüm falan ne güzel.. o değil de ben mucizevi çevirebilme yeteneğime hayranım.. en sıkış işleri sağlam şekilde hallediyorum ve en olacak işleri mucizevi şekilde bir avuç boka çevirebiliyorum! genellikle ikincisini yapıyor olmam "işte şimdi boku yedim!" dememe sebep oluyor.. lam ben ne zaman toparlayacam bu işleri, bu kafayı!?

bu günlüğe yazdıydım.. ha bu arada yine çekirgeyi zıplattık ve deli gibi işi 3günde bitirdim ama ben de bittim. sağa sola yatıp uyuyorum, gündüz olduğu için uyuyamıyorum. kalkıyorum sonra yine yatıyorum öle deli oldum işte.

her neyse, bugün sunum yapıcaz, işte konu pultruzyon diye bi hede.. o sırada yaptığımız geyikler;
1.hiphop şeklinde sunalım. "Yo yo this is the pultrision, composite fibers and extrusion"
2.Country şarkısı söyleyelim.. "Let speak about wisconsin. my cousin is there for a experimental construciton.."
3.Birimiz çıkıp anlatırken diğerleri efektler ile desteklesin. İşçi olsunlar, birisi vinç olsun ızgaraları indirsin yukarıdan. Pandomim tadında
4."Cevab veremedi" geyiği yapmıştık bu sabaha karşı. onun devamında "Yearrabbim bu ızgaraların 471kn luk yük taşımasın nasıl seağlıyor dedim? Papa bana titreyen gözler ile baktı ve gözleri yaşla doldu.. damlalar yanağından süzülürken, bana baktı veee CEVAB VERMEDİ! Hemmen bunun üzerine papa 16. benedictus haç çıkardı! ama bildiğiniz haç çıkarma değil. Boynundaki altın işlemeli, elmas süslemeli haçı aldığı gibi yere fırlattı! O haç, o altından yapılma haç nasıl olduysa bir anda 1000lerce parçaya ayrıldı. Göz yaşlarına boğulan benedictus yanımda getirdiğim buda heykeline tapınım hönkürerek budist oluverdi!" tarzı salak saçma her saniye ne olduğu belirsiz salaklıklar bişler işte.. hatta sunum sırasında çok soru gelmezse "teknoloji yeni olduu için bu konuda kesin cevab veremeyeceğiz" falan da diyecektik de bol bol soru geldi anasını satayım..

lam bizden adam olmayacak galiba (galiba?) ama çok eğleniyoruz bu gibi konularda..
Sosyal ağlarda paylaş

Sıraya kapanıp yatarım, uyuklayamazsam uyuyo taklidi yaparım, uyuklayabilirsem uyuklarım, hatta hızımı alamayıp uyurum, hatta ders matematikse torpora bile girerim.

Uykum yoksa da hayal kurarım. Mesela sık sık kampüse meteor düştüğünü hayal ederim, halbuki ders kaynatmaya filan da gerek yok lise gibi değil istediğin zaman kapıyı çarpıp dersten çıkabiliyosun filan ama hayal hayaldir.
Sonraaa... Okulun bittiğini filan hayal ederim, finalden yüksek bişeyler aldığımı hayal ederim(en azından çanı geçtiğimi falan:P)
Sosyal ağlarda paylaş

valla hiçbişey yapmıyorum. zira konuşmaya kalksan acımadan atıyorlar dersten. adam ders anlatırken başka bi ders falan çalışmaktan da çekiniyorum görürse falan diye. öyle dinler gibi yapıyorum, hoca bana bakarsa "evet anlıyorum, çözdüm ben bu işi" der gibi kafa sallıyorum. önümde defter varsa da genel kümülatif hesabı yapıyorum, üstelik daha önce 1000 kere yaptığım ve aynı sonucu elde ettiğim halde yeniden ve yeniden yapıyorum bunu. ya da mesela yenilik olsun dersem atıyorum 3 ve 4. sınıfı komple AA getirsem ortalamam kaç alıyomuş falan diye hesaplamaya başlıyorum bu sefer de. öyle saçmalamacalar işte.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...