nameless Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 okulda genellikle abuk-sabuk konuşmayı çok severdim gerekli gereksiz en sonunda zaten sınıf kopardı :)[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salieri Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 koy kafayı uyu en güzel..kimseyide rahatsız etmemiş olursun ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 abi vur kafayı yat en gralı. yada kız arkadasın varsa ve aynı sınıftaysa muabbet edersınız. gercı ole bısı olsa heralde canın sıkılmazdı :)[signature][hline]Film'den alıntıdır : Muhtar Amca Muhtar Amca kirayı getirdim(kira parasını getırmenın sevıncıyle) Muhtar:Yok oğlum anan ödedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vitae Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 abiii edebiyat derslerı neden bu kadar sıkıcıı ıyaaa uyucaksan edebiyatta uyucan ya boş boş şeyler ufff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 test çözüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 "tarih dersi = yaz + ciz + s.c" diye geciyodu bizim arkadaslarin arasinda. zira tarih kitabinin resim cizilmemiz tek bi sayfasi bile kalmamisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 mp3 player al git müzik dinle[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Eylül 2004 16:41 tarihinde demiş ki: hayır adamlar bi de inatla türkleri seviyo yani. ehuh. anlaşılır şey değil. ben de sizi seviyom lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Resim çiziyorum. Hatta direk balta çiziyorum :)[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 said: bubbaChucks, 21 Eylül 2004 22:27 tarihinde demiş ki: test çözüyorum bugün test çözerken öküz mat hocamız olm şu testleri verildigi gün yapsanıza diye kızdı bana :lol:[signature][hline] My loving heart Lost in the Dark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Ehehe Bone hangi üni nin hangi bölümü?[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Eylül 2004 16:41 tarihinde demiş ki: hayır adamlar bi de inatla türkleri seviyo yani. ehuh. anlaşılır şey değil. ben de sizi seviyom lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 poker oynarım[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | Love is Battlefield | my words like silent raindrops fell | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 said: BonePART, 21 Eylül 2004 22:39 tarihinde demiş ki: dersten cıkıyorum harharhar unili olmak bi ayrıcalıktır Üniye kadar beklemenize gerek yok, Acarlara gelin eheh.[signature][hline]`Insanlar 3'e ayrilir, Wi$h, Alexi ve digerleri..` Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Biz horon teperiz paso halay cekeriz matamatik dersinde kimya dersinde de müzik dinlerim paso kimya 4 geldi hueuhe[signature][hline]hö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 en son fizik dersinde uzay gemisi kaldırdık (walla) en son dediğim 2 sene önceydi ahhh Hülya Öz ahhh[signature][hline]Don't try to live so wise. Don't cry 'cause you're so right. Don't dry with fakes or fears, 'Cause you will hate yourself in the end. Naruto; Akeboshi-Wind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 *afallar*[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | Love is Battlefield | my words like silent raindrops fell | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Size yaşanmış bir olay anlatayım : Hoca : Bakın,aramızda böyle kendini beğenmiş,lavuk,reis,delikanlı ayağı yapanlar var.Böle bi sıkımlık canları var.Ama ben (ayağa kalkar),böle bi kodummu nah şu direğe.. B : Hocam. H : Nah şu d... Ne var lan NE? B : Hocam,cam var arada.Nası yane? H : Ya sanane lan!Hayret bişi.Nerde kalmıştık? A : Cam'da. H : Hah o camdan bi...Ne cam'ı? Sınıf : PUAEUHEUHEUH. B : lol Hoca : lol ne lan? :D ----------------------------------- Sınıf pür dikkat sınavda. B : Ya versene be kopyayı kızım. E : Ya hep böle yapıosn Buğra. B : Napıorm? E : Çalışmıosn işte. B : Ya tmm annecim çalışırım yarın.Ya salak versene şu kopyayı. E : Bahk bu kopyayı vericem ama sakın senden hoşlandığımı fln çıkartma. B : Ya tamam kes ver işte. Hoca : Napıosun ulan sen orada BUĞRAAAAAAAA? B : Ya bi sus be. Hoca : Bana mı dedin? B : muhauahuahua hocam işim gücüm yohk size sus be mi dicem. Hoca : HA aferin. B : Hadi naş. Hoca : Kime dedin onu? B : Ya hocam euheuhe yanımdakine diorm size mi NAŞ dicem ilahi hocam. Hoca : Haa. ---------------------------- Gene sınav. B : AAAAAAaaaaAA.Supermen geçio lan oha ya! Bütün sınıf : Hani lan?[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member UO Data Center | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Olm bunlar ne lan zauzuhauh oha süperman geçio bakın lan süper[signature][hline]hö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 uyurum direk :)[signature][hline]The Jedi do not believe in killing their prisoners No one deserves execution , no matter their crimes Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 14 september 2004 01:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Dersten çıkarım genelde.[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Xear developer Brook[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 B : Pff.Sıkıldım gene ya. H : Tarih çok önemlidir bla bla hede hödö. B : Ben çıkıorm dayanamıcam. A : Nah çıkarsın!Bu Berna'nın dersi olm. B : AHAHAHA.İzle. B : Oh yeah!Baby c'moon.Yeah! H : İşte böleyk...Oooo.Beyimiz sıkıldı mı?ULAN BURASI KER.ANE Mİ DAYT ÇAT ÇUT.ÇIK LAN DIŞARI. B : ahahaha ne demiştim? :) PS : Nasıl dersten çıkılır ehueheh[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member UO Data Center | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Derste sıkılırsam çıkarırım cep telefonumu içindeki 50 oyundan birini oynarım sarmassa tuvalete gider bi sıgara içerim o da kesmesse kantine gider yyemek yereim o da kesmesse basar giderim kim tutacak?[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | Love is Battlefield | my words like silent raindrops fell | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 ama bizim okulda dersten sıkılınmaz ancak makara yapmaktan sıkılıp dershaneye kaçanlar olabilir. :lol:[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | Love is Battlefield | my words like silent raindrops fell | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 süperman deyince aklıma ne geldi bizim okulda çocuğu tutmuşlar bacaklarından göğüsünden felan kaldırmışlar uzun boylular havada süperman gibi gezidiriyolar herkes derste bunlar koridorda bom boş zaten biz tam konsantre olduk dersi dinliyoz bi baktık kapının üstündeki camın önünden birisi uçarak geçiyo :P hoca felan ne kopmuştuk ama ^^[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see only manifestations...This source is called Darkness... paranoya yapmayın ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 said: kermit_frog, 22 Eylül 2004 08:35 tarihinde demiş ki: süperman deyince aklıma ne geldi bizim okulda çocuğu tutmuşlar bacaklarından göğüsünden felan kaldırmışlar uzun boylular havada süperman gibi gezidiriyolar herkes derste bunlar koridorda bom boş zaten biz tam konsantre olduk dersi dinliyoz bi baktık kapının üstündeki camın önünden birisi uçarak geçiyo :P hoca felan ne kopmuştuk ama ^^ maltepe anadolu lisesi ???[signature][hline]Don't try to live so wise. Don't cry 'cause you're so right. Don't dry with fakes or fears, 'Cause you will hate yourself in the end. Naruto; Akeboshi-Wind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 uyu tabi ki :) hem uniye yatırım olur onda da uyican bol bol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar