sirplayA Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 arkadaslar acil account ariyorum L2 ve SWG ile tasak'da edebilirim EU'serverlarinda.Eger satmak istiyen varsa veya arkadaslarinda yardim edilirse sevinirim.Ne varsa DAOC'da var :)[signature][hline]inanilmaz olana inan.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Bırak Eu'yu ya adamlar çok geriden geliyolar gel sen US'e =)[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 said: sirplaya-, 21 Ekim 2004 21:07 tarihinde demiş ki: ...Ne varsa DAOC'da var :) hmm... CoH?[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 coh 1 haftalik oyun bence. :) npc oldurmek bayiyo biyerden sonra, ben 3 gun oynayip birakmistim. ehe[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage wildpervert, 09 Eylül 2004 02:48 tarihinde demiş ki: daha çok manita ehehhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 yok ben de aynen öyle oynadım zaten de sirplaya baya bir sarmıştı oyuna, hayırdır diyesim geldi :D[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 CoH single player çıkması gereken bi oyunun multileştirilmiş hali :)[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Olaya bide su acidan bakalim :P oyunu kotulemeyelim beyler CoH genel olarak guzel bir oyun ama Update-3 gelene kadar sIkIlmadan L50 olucaksin sonrada Update3 dede pvp'ni yapicaksin babalar gibi :) .Bu arada coh'da iki adet L30 kastim :)[signature][hline]inanilmaz olana inan.... [Bu mesaj sirplaya- tarafından 21 Ekim 2004 22:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 lvl 13 e kadar mı ne sabredebildim rezalet bence.[signature][hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Armsman of the HUN Dantess the Infiltrator of the HUN Polga the Sorceress of the HUN Allegria the Skald of Tough Luck Beathrix the Spiritmaster of Tough Luck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 lvl 15e kadar dayandım ıhh bayar modda bıraktım :/[signature][hline]Didn't you hear... ...the voices of the *wind*? Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Ya CoH biraz garip cunku hadi npc kesiosun eyvallah her oyunda oyle ama bunda biraz daha farkli , tamam chr creation ekrani süper kesinlikle fln fesmekan ama PvP si nail olucak ben onu merak ediyorum cunku oyunda magical yok(tu ben en son oynarken) sadece stylelarinizi gelistiriyodunuz bazi seylerle ki herkes bunlari takabiliyodu fln yani herkes ayni olucak ilk vuran kazanicak (ayani classlar icin) bence :))[signature][hline]Bow down before the one you serve, You're going to get what you deserve -------------------- Ariakan the YIILLAAANNN Merc..(RIP)(tss) Ariakan the KELEBEEEEK GayZerker..(RIP) Kanki the GAY DR00D.. Ariakan the UbaAAHR BM.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Yanlız genel kanı daoc oynayanlar cohdan sıkılıyor[signature][hline]Didn't you hear... ...the voices of the *wind*? Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Durlag'i ilk coh'a soktugumda baya bi sevmisti daoc'dan sonra (kilic kalkan) cok iyi geldi bu filan :P .Ama belli bir sure sonra oyundan soguyorsunuz cunku pvp yok.[signature][hline]inanilmaz olana inan.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ufaqliq Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Be nanlamadim şimdi. Arkadaş satılık DAOC US accountumu ariyor? Eğer böle bişi varsa ben oyunu birakip E.U. ya geçmek istiyorum.[signature][hline]Guinevere - Barbaros Guinevere - Tetikci Guinevere - Testere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 daoc eu accountu arıyodu buldu ilk mesajında yazmış zaten EU diye de...[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche [Bu mesaj BlackRose tarafından 22 Ekim 2004 19:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EharD Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 bende arıodum buldum kolay bulunuo merak etmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 said: ufaqliq, 22 Ekim 2004 13:01 tarihinde demiş ki: Be nanlamadim şimdi. Arkadaş satılık DAOC US accountumu ariyor? Eğer böle bişi varsa ben oyunu birakip E.U. ya geçmek istiyorum. Hayirdir ? [Bu mesaj sirplaya- tarafından 22 Ekim 2004 21:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 said: Zegna, 22 Ekim 2004 00:16 tarihinde demiş ki: lvl 20 dede ben biraktim eheh malsahibiyle konsuuyoduk geceleri daoc muhabbeti :) daoc konuşmaktan yaram deşildi de geri döndüm zaten :D ya bnm anlayamadığım uçma skill i var. sen uçamıosan havadaki adamı nası kesicen? havada büyü yapılmıosa bu skill i alanlar kazıklanıo. combatı çok kötü oyunun. pata pata basıosun hepsine girişio herif.[signature][hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Armsman of the HUN Dantess the Infiltrator of the HUN Polga the Sorceress of the HUN Allegria the Skald of Tough Luck Beathrix the Spiritmaster of Tough Luck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 CoH tıraşşş doac da öle...:)[signature][hline]DAOC Katil-lvl 50 parasız asker-kay Necroll-lvl 50 kurbaga suratlı necro-kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar