Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Account ariyorum

sirplayA

Öne çıkan mesajlar

coh 1 haftalik oyun bence. :)
npc oldurmek bayiyo biyerden sonra, ben 3 gun oynayip birakmistim. ehe[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage
wildpervert, 09 Eylül 2004 02:48 tarihinde demiş ki:
daha çok manita ehehhe
Sosyal ağlarda paylaş

yok ben de aynen öyle oynadım zaten de sirplaya baya bir sarmıştı oyuna, hayırdır diyesim geldi :D[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

Olaya bide su acidan bakalim :P oyunu kotulemeyelim beyler CoH genel olarak guzel bir oyun ama Update-3 gelene kadar sIkIlmadan L50 olucaksin sonrada Update3 dede pvp'ni yapicaksin babalar gibi :) .Bu arada coh'da iki adet L30 kastim :)[signature][hline]inanilmaz olana inan....

[Bu mesaj sirplaya- tarafından 21 Ekim 2004 22:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ya CoH biraz garip cunku hadi npc kesiosun eyvallah her oyunda oyle ama bunda biraz daha farkli , tamam chr creation ekrani süper kesinlikle fln fesmekan ama PvP si nail olucak ben onu merak ediyorum cunku oyunda magical yok(tu ben en son oynarken) sadece stylelarinizi gelistiriyodunuz bazi seylerle ki herkes bunlari takabiliyodu fln yani herkes ayni olucak ilk vuran kazanicak (ayani classlar icin) bence :))[signature][hline]Bow down before the one you serve,
You're going to get what you deserve

--------------------
Ariakan the YIILLAAANNN Merc..(RIP)(tss)
Ariakan the KELEBEEEEK GayZerker..(RIP)
Kanki the GAY DR00D..
Ariakan the UbaAAHR BM..

Sosyal ağlarda paylaş

daoc eu accountu arıyodu
buldu

ilk mesajında yazmış zaten EU diye de...[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche

[Bu mesaj BlackRose tarafından 22 Ekim 2004 19:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ufaqliq, 22 Ekim 2004 13:01 tarihinde demiş ki:
Be nanlamadim şimdi. Arkadaş satılık DAOC US accountumu ariyor? Eğer böle bişi varsa ben oyunu birakip E.U. ya geçmek istiyorum.
Hayirdir ?

[Bu mesaj sirplaya- tarafından 22 Ekim 2004 21:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Zegna, 22 Ekim 2004 00:16 tarihinde demiş ki:
lvl 20 dede ben biraktim eheh
malsahibiyle konsuuyoduk geceleri daoc muhabbeti :)

daoc konuşmaktan yaram deşildi de geri döndüm zaten :D

ya bnm anlayamadığım uçma skill i var. sen uçamıosan havadaki adamı nası kesicen? havada büyü yapılmıosa bu skill i alanlar kazıklanıo.

combatı çok kötü oyunun. pata pata basıosun hepsine girişio herif.[signature][hline]Chucky
Belgarionn Riva the Cabby of the HUN
Atillabey the Armsman of the HUN
Dantess the Infiltrator of the HUN
Polga the Sorceress of the HUN
Allegria the Skald of Tough Luck
Beathrix the Spiritmaster of Tough Luck
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...