Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir akıl fikir rica ediyorum

salome

Öne çıkan mesajlar

Rewendor said:

arkadaş ne kadar zayıf çıktınız siz de...

bu oyun iki taraflı oynanır.

adamın gerçekliğinden mi şüpheleniyorsun?

sen de kimliğini belirtmeyen bir fake mail alırsın, o maille hesaplar adamın ağzından laf almaya çalışırsın.

maille tatmin olmadın mı? buluşalım konuşalım şu işi dersin, başka bölümden bir arkadaşın gider buluşmaya o test eder. yakalanırsa da dersle bölümle alakası olmadığından kimseye bir şey olmaz. yok temizse "malı alır" derse sunarsınız.

Üni okuyan adamlarsınız, okuduğunuz bölüm mühendislik. Yani size diferensiyalden termodinamikten önce hayatta karşınıza çıkacak problemleri nasıl çözeceğinizi göstermesi gereken bölüm. Biraz yaratıcı olun.

Yalnız kontür çekmişken sürkontür yemeyin, hoca ya da asistan o mailden sadece sizin gruba mesaj attıysa kabak gibi enselenirsiniz fake maille bile. diğer gruplardan bir ağız yoklayın bilgi edinin, onlara da gitmiş mi bu mail, gittiyse hangi adresten hangi isimle gitmiş.

"Yalnız kontür çekmişken sürkontür yemeyin, hoca ya da asistan o mailden sadece sizin gruba mesaj attıysa kabak gibi enselenirsiniz fake maille bile. "olay bu işte.
Hoca bunu sadece bize atmıştır attıysa, diger gruplara boyle bir mail atılmamış, yani biz fake hesaptan mail atsak bile anlar.
adam İstanbuldaymıs biz Eskişehirdeyiz, bulusma ihtimali yok.
Ödevi yaptırmaya kalksak direk enselenmesek bile ödev kanaatı hocada oldugu için 0ı basar bişeyde diyemeyiz
Sosyal ağlarda paylaş

bu tip işleri profesyonel yapan adamlar var. 2004'te uludağ üniversitesinde af sınavları sırasında adamın birisi dikkatimi çekti. ilgili ilgisiz bütün sınavlarda görüyordum adamı ki, ben 48 dersin sınavına giriyordum, adam benden daha fazla sınava giriyordu.

işgillendim elemandan "ne ayaksın olm sen?" diye yanaştım. 1 saat sonra döküldü bu, para karşılığı milletin sınavına giriyorum diye. adamdan aldığım ders notları gibi hocalar kitap yazsa şerefsizim 20 sene sonra marstayız böyle de bir durum var.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...