deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Galaxy Note almaya karar verince artık satılsın dedim ve son kez ilan açıyorum. Telefon sıkıntısız çalışır durumda, arkasında mikro çatlakları var, ekranının köşesinde de bir çizgi var. (ki muhtemelen farketmezdiniz haberiniz olmasa) İsteyen olursa vereceğim ıvır zıvırıyla. 400 civarına satmayı düşünüyorum ama mantıklı fiyat tekliflerini de değerlendiririm, fiyatından tam olarak emin değilim nitekim. Alın uğraşmıyım gg'yle falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 güzel fiyat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 up up İstanbul'dayım, elden teslim edebilirim, kargoyla da yollayabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbarX Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 kutusunda sıfır gen pa garantili galaxy note var değerinden ucuza vermeyi dusunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar