Kalhiae Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Kapristir.. İki mesaj atarak bağlarsın.[signature][hline]Allah kahr bela..
Jadelith Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 seninle cikmak istiyorum ama incitmek istemiyorum. neydi, dejavu mu diyolardi adfasdfadf.[signature][hline]Sade bir forum için imzalara hayır!
kiddo Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 De ja vu değilde şizofreni olabilir.[signature][hline]Ya buraya koyacak ilginç bi link bulamadım naapsamki?
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Ya şu konuyu kitler misiniz?[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member | ?Laistragon? | | My Photos |
Llama Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 sorn bıttı sanırım okumaz kastı benı yarıda bıraktım da[signature][hline]Hiç ölmeyecekmiş gibi rüya kurup,yarın ölecekmiş gibi yaşa
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 said: Proxa, 09 Eylül 2004 23:13 tarihinde demiş ki: said: YAPROCKK, 09 Eylül 2004 22:33 tarihinde demiş ki: BEN ASLA ILISKME UCUNCU SAHISI GETRMEDIM ASLA DA GETIRMEM.BUNU BUGRA DA COK IYI BILIR.AMA YANLS YAPTGI COK YANLS YAPTGI BSY VAR.O DA BENI DINLEMEDEN CEKIP GMTESI!DAHA BENI DINLEMIOSA BENM YAPABLCGM BSY YOK DEMEKTR.BI DAH MSG ATMICAM BURAAYA.EGER RAHATS ETTYSEM DE OZUR DILERM GERCEKTEN. hahahahahaa sdhgajsdhasd supergirl bi $arkı gönderelim bu kıza.. raemonn-super girl[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam?
Bonus Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 said: supergirl, 16 Ocak 2002 23:58 tarihinde demiş ki: SuperGirl Güzel Bir Şarkıdır. [signature][hline]MKC İLYAS bonus:zlorwf sen misin? Zlorwf:senim(Soldat oynarken)
Jadelith Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 yok yok benim icin dejavu (ya da de ja vu veya dej av uuu her nasi yaziliyosa) oluyor bu olay :p
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Ya arkadaşlar tamam artık makaraya almayın.Biz kendi aramızda konuştuk anlaştık. Eyvallah tamam saolun.[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member | ?Laistragon? | | My Photos |
_KoRn_ Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 olay ınsallah mutlu sonla bıtmıstır onlar ersın muradına bız cıkalım kerevetine :D[signature][hline]KraLLar Yokken SoytarıLar Co$ar , Güne$ YaLnızda oLsa Etrafa ı$ık Sacar.. üzüLme DogruLarın Kaderidir YaLnızLık.. KargaLar SürüyLe , KartaLLar YaLnız Ucar ! Avenia New Age Uo Shard uLtima TurKey Forever Who İs The KorN ? Pictures Of The Korn ... !! l Msn I
Laistragon Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 hay Berk ........ olm ne die şimdi up! ladınki bunu???[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member | ?Laistragon? | | My Photos |
Efecik Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 ne oluo burda ya?[signature][hline]Manchester Ich bin Efe Genç Fenerli'yiz. Yakarız bu Gezegeni,Yakarız.
Öne çıkan mesajlar