pintipanda Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Selamlar ahali; http://www.youtube.com/watch?v=SKCXON27w64 sleeep'in happy ile yaptığı zotac maçını 1080p yükledim kanala. Bir bakıp fikir belirtirseniz akıcılık, yüklenme hızı konusunda sevinirim. geribildirime göre Türk pro'larla yabancı pro replaylerini bu şekilde sunmayı planlıyorum. sunuma çok fazla takılmayın 5-6 defa üstüste kayıt yapmak zorunda kaldığım için saçmalamış da olabilirim. şimdiden teşekkürker. For English users of Paticik communitiy; i've uploaded a video on youtube. hey men çek dis aut !!
Memphis Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 AGBAHAHAHA temsilcimiz happy dedi temsilcimiz happy dedi!1 HAHAHAH
pintipanda Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Memphis said: AGBAHAHAHA temsilcimiz happy dedi temsilcimiz happy dedi!1 HAHAHAH aahahsds abi arada virgül var, inanmazsan göremezsin ama. şaka maka şuurumu kaybettim saatlerce tek videoyla uğraşınca
Memphis Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 yayını sende izleyip güzel oldunu farketmissindir, bitane mail adresi veya upload edilcek yeri verde koyarız gosuları yendikce yenildikce
Bursat Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Kayıt harika olmuş. İzledikçe izleyesi geliyor insanın kalite çok iyi. Memphis said: upload edilcek yeri verde koyarız gosuları yendikce yenildikce Kısa bir zaman içinde bu soruna link verebilirim :)
inyourmind Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Bence şimdi ki challange bu kaliteyi streame yansıtmak olmalı...
rocker_tr Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 inyourmind said: Bence şimdi ki challange bu kaliteyi streame yansıtmak olmalı... O kalite de streame yansıtmak için ilk önce o kalitedeki veriyi upload edebilecek bir internet lazım. Malesef bizim ülkemizde upload hızı download hızının 1/4 üne tekabül ediyor.
inyourmind Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Panda HD yayınlarını 3G üzerinden yapıyordu yanlış hatırlamıyorsam.Tek sorunu kota olur.Kim bilir belki GGCUP ekibi bunu sorunu çözmüş olup önümüzdeki online turnuvaya hazırlamışlardır belki :P
eXistenZ Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 rocker_tr said: inyourmind said: Bence şimdi ki challange bu kaliteyi streame yansıtmak olmalı... O kalite de streame yansıtmak için ilk önce o kalitedeki veriyi upload edebilecek bir internet lazım. Malesef bizim ülkemizde upload hızı download hızının 1/4 üne tekabül ediyor. 100 Mbps fiberlere de 1 Mbps upload veriyolarmış asıl rezalet o :p ama 3g modemler uçuyormuş uploadda. şebeke iyiyse, o işe girişicem ben bakalım.
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 ilk defa bir türk replay commentary'sini beğendim diyebilirim, ha zaten kaç tane farklı izledin dersen 3-4 tanedir hepi topu ama yanlış telaffuzlar, akıcı olmayan konuşma, bilgi yetersizliği falan derken fena kopuyordum olaydan. gayet beğendim anlatımını kısacası, tebrikler.
pintipanda Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler. Gördüğüm kadarıyla akıcılık ve yüklenme konusunda sorun yok artık 1080p kaliteyi standart hale getirebiliriz. Canlı yayında 1080p kısa vadede imkansız gibi, bende 1mbit upload var HD yayın yapabiliyorum ama en fazla 720p ve 600 kb kaliteye çıkabiliyorum -hiç yoktan iyidir- 3g de kota sınırı olmasa efsane olur o ayrı çunku 2.5 mbit upload hızı mevcut ^^
Öne çıkan mesajlar