Chemical Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 şimdi farkettim yükleme dosyaları zipler hede hödö adlı klasörüm 2gb olmuş yani demekki ben internetten indirdiğim ve kaydettiğim hiçbirşeyi silmiyorum bi baktım renegadenin 50mblik patchi ve 4 tane 40mblik map pack eehhe daha gerilere gidince bisürü şey çıkıyo valla daha önce gördüğüm bi program lazım olsa saniyede çıkıyo ama hastalık bu lan evdede yapıyorum ben bunu[signature][hline]kişisel silahlanmaya EVET, toplumsal silahlanmaya HAYIR... sadece ben silahlanacam
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 995 tane yükleme dosyam 1704 tane ıvır zıvır dosyam 1200 tane my documentimde ıvır zıvır ve katogorilere ayrılmamış 7512 tanede saçma sapan dosyalarım var bisürü resim komik klipler swfler hede hödö hepsi duruyo[signature][hline]kişisel silahlanmaya EVET, toplumsal silahlanmaya HAYIR... sadece ben silahlanacam
kavel Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 bende de var. millet taşak geçio çöp ev diye ihbar edecez seni diye :-p bilgisayardakini sorma zaten. 80+80+40+20+20 hdd dolmuş yanı başımda bekliyor. içlerinde ne olduğunu bile hatırlamıyorum. heh ...[signature][hline]ICQ#85889898 If you need a host, contact me. ıcın değil için, ıyı değil iyi, ınsan değil insan, mılyon değil milyon... Klavyeniz TR olmaz yazamazsınız, ı yerine i yazarsınız ama i yerine ı yazmak ne dingilliktir çözmüş değilim! Her gördüğümde monitöre kafa atasım geliyor! Hiç mi rahatsız olmuyorsunuz yazarken be!
magecy Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 said: kavel, 26 Ekim 2004 04:02 tarihinde demiş ki: bilgisayardakini sorma zaten. 80+80+40+20+20 hdd dolmuş hatırlamıyorum. heh ... bunlardan birini bana hedaye etsene valla ramazan mubarek gun sevaba girersin :D[signature][hline]Image is everything, so play with it. Owner @ Jeozone - Yer Bilimleri - Su an için sadece Jeofizik
kavel Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 hadi len :-)[signature][hline]ICQ#85889898 If you need a host, contact me. ıcın değil için, ıyı değil iyi, ınsan değil insan, mılyon değil milyon... Klavyeniz TR olmaz yazamazsınız, ı yerine i yazarsınız ama i yerine ı yazmak ne dingilliktir çözmüş değilim! Her gördüğümde monitöre kafa atasım geliyor! Hiç mi rahatsız olmuyorsunuz yazarken be!
magecy Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 8.4 hd var :D Sürünüyorum yıllardır * gene hd dolmuş offf ne silcem ben şimdi * Başlat ---> Bilgisayarı kapa ---> MS-Dos kipinde başlat ---> format c :D sonra ugraş gene onu indir bunu indir[signature][hline]Image is everything, so play with it. Owner @ Jeozone - Yer Bilimleri - Su an için sadece Jeofizik
magecy Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 plss lortum :D[signature][hline]Image is everything, so play with it. Owner @ Jeozone - Yer Bilimleri - Su an için sadece Jeofizik
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Hiç acımam işime o an yaramayan dosyayı direk silerim. Eskiden 45MB olan HDlerden kalma bir alışkanlık işte :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 valla ben biriki oyun unistall ediyorum bomboş oluyo gene hdd[signature][hline]kişisel silahlanmaya EVET, toplumsal silahlanmaya HAYIR... sadece ben silahlanacam
EagleEye Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 benim bilgisayarda çöplük gibi her yerden abuk subuk şeyler çıkıyo alakasız yer lazım olursa 2-3 tane filmi arkadaşa yolluyorum networkten siliyorum sonra onları hehe bu taktiği yeni keşfettik çünkü daha önce network yoktu böle
Öne çıkan mesajlar