Aramis Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 eveeet kafaya koydum jant alicam.17inch 4 bijon araligina sahip butun fikirlerinizi bekliyorum.ozellikle chrome 5 kollu olursa suppo olur.araba calibra ne yakisir ne yakismaz fikirlerinizi bekliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 http://www.cardomain.com Bu sitedeki diğer calibralara bakarak neyin yakışıp neyin yakışmadığını gözünle görebilirsin sanırım kuru tavsiyeden daha etkili olacaktır.[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d3nniS Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 momo jant tavsıye ederım fıyatlarıda dustu bu aralar...[signature][hline]Yalnız gezerim yollarda,arkama hiç bakmam Tek tabanca derler bana Kimseyle konuşmam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 cardomain.comdan bakacagim resimlerdeki jantlarin yarisindan cogu turkiye'de olmayacaktir muhtemelen.onun icin bildiginiz 5 ince kollu jant varsa soyleyin lutfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 O.Z. Supertourismo GT derim.[signature][hline]i love this game! tractor pulling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 cok bilindik bir jant ve cok kollu.frenajda etkisi buyuk olur bunun.daha az kollu jant olabilir.kosei racer die dusunuyorum ama fikirlerinize acigim hala :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 4 bijon olması acayip model seçeneklerinden düşüyor. 5 olsaydı acayip jantlar var. ENKEI ve BBS in sitelerine bak güzel kaliteli markalar ikiside.[signature][hline]i love this game! tractor pulling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 evet 4 bijon sorunu acayip var.zaten zor begenen birisiyim buluyorum haydeee bu seferde 4 bijonlusu yok diolar.ben bu gidisle 15 janta devam edicem.yada kosei racer alicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thealon Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Aramis 5 bijonlular 4 bijonlularada takılıyor ama sac gibi birşey koyuyorlar ismi akılıma gelmedi ama flanş mı ne öle birşey.Benim arkadaşım Astra Coupe'sine yaptırdı 17'' Ama sonra lastikler çamurluklara sürttü Pert :)[signature][hline]No Women No Cry !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 http://www.simulcar.com a gir login e 250485 password e 55365357 yaz Calibrayı seç. Bak orada hemen hemen bütün jant markaları var seç beğen al :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar