Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Jant tavsiyeleriniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
eveeet kafaya koydum jant alicam.17inch 4 bijon araligina sahip butun fikirlerinizi bekliyorum.ozellikle chrome 5 kollu olursa suppo olur.araba calibra ne yakisir ne yakismaz fikirlerinizi bekliyorum...
Mesaj tarihi:
momo jant tavsıye ederım fıyatlarıda dustu bu aralar...[signature][hline]Yalnız gezerim yollarda,arkama hiç bakmam
Tek tabanca derler bana
Kimseyle konuşmam...
Mesaj tarihi:
cardomain.comdan bakacagim resimlerdeki jantlarin yarisindan cogu turkiye'de olmayacaktir muhtemelen.onun icin bildiginiz 5 ince kollu jant varsa soyleyin lutfen.
Mesaj tarihi:
cok bilindik bir jant ve cok kollu.frenajda etkisi buyuk olur bunun.daha az kollu jant olabilir.kosei racer die dusunuyorum ama fikirlerinize acigim hala :)
Mesaj tarihi:
evet 4 bijon sorunu acayip var.zaten zor begenen birisiyim buluyorum haydeee bu seferde 4 bijonlusu yok diolar.ben bu gidisle 15 janta devam edicem.yada kosei racer alicam.
Mesaj tarihi:
Aramis 5 bijonlular 4 bijonlularada takılıyor ama sac gibi birşey koyuyorlar ismi akılıma gelmedi ama flanş mı ne öle birşey.Benim arkadaşım Astra Coupe'sine yaptırdı 17'' Ama sonra lastikler çamurluklara sürttü Pert :)[signature][hline]No Women No Cry !!!

• Yeni Oluştur...