Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[shadowbane] Patch...!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
heh bende var benimde patcher da sorun vardi haswan bana direk link vermisti..email inbox imda olmsai lazim ama orayada giremiyorum bu kablonet sorunu yuzunden :)
Mesaj tarihi:
baslamanizi tavsiye ederim cok guzel bi oyun kolay lvl aliniyo ama karakteri dogru gelistirmek cok zor..grup kurup hunt a gitmek de cok guzel daha bir cok guzel yani var say say bitmez :)
blackice email ima girdigim an yazicam buraya adresi..
Mesaj tarihi:
Şu anda yükledim oyunu patch yapmaya çalışıyo ama pek yükleyebilcek gibi de görünmüyo :/
Bulabilirsen patch adresini bekliyorum sabaha kadar burda :P[hline]Blackicer Clan MA-Iceforcer Clan Enforcer-Lilluu Clan Fixer

I'm not a man of too many faces...
The mask I wear is one...

Mesaj tarihi:
normalde patcher sorunlu dıgıl ama super baglantımız sayesınde bayagıbır sorunlu hale geliyor..
bu arada dwarf priest mukemmel..[hline]Heragh Elensar lvl 55 Half-Giant Templar / Dark Knight
Lieah Elensar lvl 50 Assassin / Blade Weaver
Mesaj tarihi:
biriyle konusutm wiz le lvl kasarken benim lvl 53 dwarf priest im var dedi..oo cok ii falan dedim..adamda ne iisi lvl 53 um ama r2 yi bile kesemiyorum dedi..ben adamin yalancisiyim..
Mesaj tarihi:
oley sla'nin pc duzelmis , priest acarsaniz hic bisey kesemezsiniz attack buyunuz yok ..ama bir savasta izledim lvl 50 ustu dorf bi healer karsida 7 tane oyunun en guclu guild'inden adam 7 si olduremediler dorf'u ...
Mesaj tarihi:
slayin makinasi olmuş durumda =) mainboard değişcek e yanında cpu ve kasada değişicek şu anda çoook yavaş şekilde çalışıyor bilgisayar 6 yıl önceki mmx 166 hızında nerdeyse

patch bitse biraz girebilsem yada birileri bana icqdan gonderse =p
  • Yeni Oluştur...