Blackice Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Oyunun AutoPatch i dışında direk ftp veya http den download edilebilen bi versiyonu varmı?[hline]Blackicer Clan MA-Iceforcer Clan Enforcer-Lilluu Clan Fixer I'm not a man of too many faces... The mask I wear is one... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Bu arada ekliyim sanırım pazartesi Shadowbane'e de başlıyorum hertürlü yardıma açığım ;) Dwarf Priest açiyim diyorum nasıl olur fikri olan?[hline]Blackicer Clan MA-Iceforcer Clan Enforcer-Lilluu Clan Fixer I'm not a man of too many faces... The mask I wear is one... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 heh bende var benimde patcher da sorun vardi haswan bana direk link vermisti..email inbox imda olmsai lazim ama orayada giremiyorum bu kablonet sorunu yuzunden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Amanın bulabilirsen çok sevinirim... çünkü oyunun patcher'ı sanırım çok sorunlu ve ordan download etmek imkansızmış :/[hline]Blackicer Clan MA-Iceforcer Clan Enforcer-Lilluu Clan Fixer I'm not a man of too many faces... The mask I wear is one... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Bende başlıcam ama param yok üwe ;( Belki önümüzdeki ay[hline][/i]Semi-Dr. Quinthalus [/b]@ ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 baslamanizi tavsiye ederim cok guzel bi oyun kolay lvl aliniyo ama karakteri dogru gelistirmek cok zor..grup kurup hunt a gitmek de cok guzel daha bir cok guzel yani var say say bitmez :) blackice email ima girdigim an yazicam buraya adresi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Şu anda yükledim oyunu patch yapmaya çalışıyo ama pek yükleyebilcek gibi de görünmüyo :/ Bulabilirsen patch adresini bekliyorum sabaha kadar burda :P[hline]Blackicer Clan MA-Iceforcer Clan Enforcer-Lilluu Clan Fixer I'm not a man of too many faces... The mask I wear is one... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prodigy Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 normalde patcher sorunlu dıgıl ama super baglantımız sayesınde bayagıbır sorunlu hale geliyor.. bu arada dwarf priest mukemmel..[hline]Heragh Elensar lvl 55 Half-Giant Templar / Dark Knight Lieah Elensar lvl 50 Assassin / Blade Weaver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 priest açıcaksan human elf yada dwarf aç diyorlar ama dwarf aç bence 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 biriyle konusutm wiz le lvl kasarken benim lvl 53 dwarf priest im var dedi..oo cok ii falan dedim..adamda ne iisi lvl 53 um ama r2 yi bile kesemiyorum dedi..ben adamin yalancisiyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 r4 elf priestim var kesememeyi bıraktım ayakta duramıyorum =) med armor ancak giyiyorum ama team için iyidir priest yerine prelate sanırım daha iyi seçenek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 şu patch linkini bende alsam iyi olcak çekmiyor patchi 6 gunden beri bilgisayar sıçıktı sb oynamak istiyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 O patch linkini Way e-mail ini açabilirse bulucaz ama açamadı nasıl e-mail se :P Ver şifreyi ben açiim diycem ayıp olcak :lol:[hline]Blackicer Clan MA-Iceforcer Clan Enforcer-Lilluu Clan Fixer I'm not a man of too many faces... The mask I wear is one... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 bu saat oldu daha 4. patchde =) türkiyenin 622mbitlik newyork hattı daha düzelmeden bu bitmicek sanırım düzgünken bile 30-45dk arası tutuyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prodigy Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 oley sla'nin pc duzelmis , priest acarsaniz hic bisey kesemezsiniz attack buyunuz yok ..ama bir savasta izledim lvl 50 ustu dorf bi healer karsida 7 tane oyunun en guclu guild'inden adam 7 si olduremediler dorf'u ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 slayin makinasi olmuş durumda =) mainboard değişcek e yanında cpu ve kasada değişicek şu anda çoook yavaş şekilde çalışıyor bilgisayar 6 yıl önceki mmx 166 hızında nerdeyse patch bitse biraz girebilsem yada birileri bana icqdan gonderse =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 acilmiyo email uhuu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Way sen email i açana kadar ben girdim bile oyuna :P Gece yatarken bıraktım patching e sabah bitmişti ehuh[hline]Blackicer Clan MA-Iceforcer Clan Enforcer-Lilluu Clan Fixer I'm not a man of too many faces... The mask I wear is one... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Allah depremin belasını versin :yapma:.[hline]R4 Assasin Alex'i Elensar Cold as Corpse. nukbasliklikiz, 25 January 2003 21:03 tarihinde demiş ki : silin o goril i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar