Abus Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Arkadaslar bu aleti bulamıyorum.Bir internet sitesinde buldum ama mouse pad setinin içinde var ve çok pahalı.Ben bir yerde tek başına satıldığını görmüştüm.Bilgisi olan var mı?[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 öyle bişiy mi var vay anasını.peki kabloyu tutması ne işe yarıyor?[signature][hline]30 dakikayı geçen cevaplarda bir sonraki cevabınız bedava! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 mouse bungee bildiğim kadarıyla adı. mouse'un durduğu yerin bi 10 cm falan önüne koyuyorsun. sen mouse'u kendine çektikçe kabloyu salıyor, kablo yokmuş gibi hissediyorsun... diye biliyorum. hiç kullanmadım duydum sadece. ncstr.com 'a bak.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 aynen o evet ama işte bulmak lazım.süper bir olay hani mesela kablo masanın arkaasına düşüyo sende kabloya küfür ediyosun filan bu tip şeyleri engelliyo.[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 bence onu alacağına üstüne bi 10 dolar daha koyup func ya da onun gibi kablo klipsi bir mouse pad alabilirsin. bir kablo tutacağına 15 20 dolar verilmez bence.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n0body Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 git kablosuz mouse al ya :) konfor[signature][hline]Yukarıdaki yazıların yarısı yalandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 kablosuz mouse lar ağır.[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 ben vala o işi tırnaklı çivi ile çözdüm ( hani ucunda U şekline plastik oluo içinden kablo geçio o plastiğin) hah işte onlarin 10 tanesi 1 milyon mu ne .. çiciledim rayli masanin arkasina ... ne kablo dolanio ne bişi .. içinden geçio kablo :)[signature][hline]benimde mi düşüncelerim olacakti , bende mi böyle uykusuz kalacaktim ? sessiz sedasız mı olacaktım boyle ...(Orhan Veli) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 o tırnaklı çivi dediğin şeyler zaten kablo klipsi değil mi ki? değilse, ona benzer kablo klipsleri de satılıyor. uygun bir çözüm olur bence de.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar