di Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 stimpak said: di said: Gerci ne desem bos. Oturdugum yerin adi Cobanin Calisi bi kere. Yine Dunyanin Sonu'ndan iyi ama boyle bir fakir havasi hakim. Isimden hep. neverwhere oku, londra hakkındaki düşüncelerin değişsin sayın di. Soyledigin seyi neresinden tutacagimi bilemedim. Isim ustunden geyik yaptigimizi dusunursen cikisin baya baya gereksiz olmus sanki.
stimpak Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 çıkış yapmadım yahu, neil gaiman'ın newerwhere'i londra'da geçiyor, shepherd's bush vs. falan isimlere bayaa gönderme var kitapta da. okumamış olma ihtimalin üzerinden bi yorum yaptım sadece :)
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Gangren said: double penetration calf 7 kişi de gang banging mi oluyo abi
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Adam kupon olayına sarmış ama isim projene tam uyuyor sanırım. Biraz daha acele etseymişsin keşke. :( http://buywith.me/
Öne çıkan mesajlar