Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eu Beta Account.

Narsil

Öne çıkan mesajlar

Neredeyse dört yıldır iki düzine ekran görüntüsü ve üç adet video ile yetinmek yetmezmiş gibi Eu Betası için yaptığımız hiçbir başvuru kabul edilmedi. Aralık(belki de daha erken) celbiyle askere gideceğim ve ne yazık ki 15 ay yapacağım için en iyi ihtimalle WOW expansion geldiğinde oynamaya başlayacağım. Beta da oynayan bir iki arkadaşıma katılmak için account arıyorum. Hayrına veren makbulken, beta account için para bile ödeyecek kadar(çok da veremem) istemekteyim. Biliyorum open beta başlayacak ama aralıkta gidecek olursam bir anlamı da olmayacak. Özel mesaj atan da makbuldür buraya cevap yazan da.
Teşekkürler.
Sosyal ağlarda paylaş

open beta açılacak en yakın zamanda, ona girersin. zaten us için oyun çıkış tarihi 15 kasım an itibari ile, seni yollamadan oyunu görmüş olursun mutlaka. ufak da bir hatırlatmaya yapayim beta acc'ların ortalama değeri 200$ an itibari ile ebayde. o yüzden zor oldukça :/

ayrıca o kadar kendo antrenmanımız var, nasıl zaman buluyorsun anlamadım. yakında bougu da giymeye başlarsın oyunlardan kurtulup keiko yapmanı öneririm =)[signature][hline]there is nothing in this world worth to believe in
Sosyal ağlarda paylaş

said:
mikado, 24 Ekim 2004 10:07 tarihinde demiş ki:
pijaje'ninki bitecek zaten yakinda o yuzden :)
ewt ama open en az 1 -1.5 hafta sonra açılır sonrada open zamanı kascaz en az 3 hafta daha oynicam[signature][hline]"Varlığının nedenini hala kavrayamadıysan .... Vay haline...."
--->Dünya sadece bir handır; Asıl sonsuz olan gideceğin yer(!) için kısa bir mola verdiğin bir han..
www.huzuradoru.com
www.harunyahya.org
Sosyal ağlarda paylaş

said:
[b]

ayrıca o kadar kendo antrenmanımız var, nasıl zaman buluyorsun anlamadım. yakında bougu da giymeye başlarsın oyunlardan kurtulup keiko yapmanı öneririm =)

İyi dedin de Emrahım "ultra yüksek yüce genel kurul" sonrası içim kıyıldı ben de kendimi harş hurş diye kedi köpek kesmeye adadım. Bakalım öğrenci affı çıkarsa 25 yaşında 2. sınıftan devam edeceğiz, o sıralarda da ben ve human mage'im eseriz piayasalarda. Bu arada bir ihtimal rp server açarlarsa anında orada olacağım, senide beklerim eski günlerdeki gibi eseriz.
Sosyal ağlarda paylaş

Ceti tesekkurler ama dedigim gibi sadece arkadaslarla oynamak icin istiyordum. Neyse yine de ahiretlik sagolsun account@unu paylasti actim Tauren Druid, yaldir yaldir geziyorum Stormwind topraklarinda. Bakalim, belki hayirsever birileri cikar umudu kaybetmemek lazim. Yine de tesekkurler.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...