hakliyim Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Bu konuda tecrübesi olan var mı ? kargo hariç $299 lık bi sipariş vermeyi düşünüyorum , getireceğim alette akışmetre , çok büyük bir parça değil yani , ufak bir kutuya sığar. siparişi bir internet sitesinden vereceğim, ne tür sorunlarla karşılaşabilirim , ne tür prosedürler le boğuşabilirim ? yardımlar için şimdiden teşekkürler saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Selam, PTT ile gönderim iste. En fazla gümrüğe takılır ve seni Topkapı'ya çağırırlar. Geldiği yer USA ise %20, eğer başka ülke ise %18 KDV ödeyip parçanı alır gelirsin. Kucak büğüklüğünde ve için vitamin/ilaç dolu 560 USD'lik paketimi pTT kargo kendi elleriyle bana teslim etmişti geçmişte :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Otomobil parcasinda su ana kadar ufak boyutlu olanlar icin bi sikinti cekmedim hic. Yollayanlarda bedelini dusuk gostererek yollamisti. MAF mi soyluyorsun? Eger oyleyse 300$ + shipping cok ucuz sayilmaz, turkiye icinde bi tekrar bak derim. 500-600 lirayi gecmese gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Ben Rotweiler'a ustunde fiyat yazmayan hediye diyerek parca gonderdim UK'den, yine de takildi gumrukte. Kafalaria gore ikinci el fiyatindan %18 vergi caktilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 parca neydi?, burda dagitimcisi olan ve uzerinde marka yazan kutuya sahip bir paketse affetmezler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Yok abi marka falan yazmiyodu. Parcalar neydi unuttum gerci de, Vauxhall icin far, far lambasi ve bisey daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Abi burda min 800 liralik essek kadar parca , ne bekliyordunuz =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Bisey bekledigimden degil abi, anladigim bir olay degil zaten. Sadece deneyimimi paylasiyorum. Hani adam zaten geciyor tax-free limiti, ustune araba parcasi olunca da illaki geciriyorlar. =) Gerci yine de O kadar gumruk + 200 TL kargo parasina gore yine baya ucuza geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Selam, di sana siparişg eçelim o halde :P Ben Topkapı yollarına alışığım. Benim ufaklığın doğum hediyesi olarak plastik ördek aldım ebay'den ki miktar 80 tane ve koca bir kutu, yine postacı getirdi :P BlackDecker şarjlı süpürge aldım 2 tane ve gümrüğe takıldı. Amcamın 'çocukların annelerine doğum günü hediyesi' demesiyle KDV ödemeden aldığına şahit oldum :P Ben de Paso vitamin ve ilaç getirttim ve aynı kutudan 5-6 tane olduğu oldu, sorun çıkartmadılar. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Ticarete mi doksem naapsam ? sadsaa Saka bi yana pek yapmamaya calisiyorum Home Office'den calisma izni bekledigimizden ama elimden gelirse yardimci olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakliyim Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 KHaRoN said: . MAF mi soyluyorsun? Eger oyleyse 300$ + shipping cok ucuz sayilmaz, turkiye icinde bi tekrar bak derim. 500-600 lirayi gecmese gerek. araç 1989 3.18i , e30 kasa , aksaraya fln heryere baktım , çıkma olmadıkça saçma fiyatlar söyleniyor (bin tl yakınlarında) çıkmayada çok güvenemiyorum , olduğundan daha kötü hale getirebilir arabayı sonuçta ,ne garantisi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 di said: Ticarete mi doksem naapsam ? sadsaa ahaha burdaki bayiin olabilirim, iki tane zavalli jaguar ve rover sahibi arkadasim var. Biri en son tatil bahanesiyle gidip ingiltereden bavulda kirilmis farlarini getirmisti. Biri kaputtaki "kedi" armasi icin turkiyedeki jaguar servislerin 180pound fiyat cikarmasina hayretle bakakalmisti. Hala dusununce uzulurum onlar adina asdfas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 hakliyim said: araç 1989 3.18i , e30 kasa , aksaraya fln heryere baktım , çıkma olmadıkça saçma fiyatlar söyleniyor (bin tl yakınlarında) çıkmayada çok güvenemiyorum , olduğundan daha kötü hale getirebilir arabayı sonuçta ,ne garantisi var? Sahsen bi ankara, bursa sanayii deki bmw cilerde sansini tekrar dene derim. e30 problem degilde , istenen parcasi problem. sansin yaver gider insallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 BMW = Ankara selamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 e-36yla da az uğraşmadım. bazı parçaları bmw forumlarından ara, patlayan makinesini parça parça satanlar oluyo. bi de ikitelli sanayii nin yan sitelerinde çıkmacılar sitesi falan var, bolca parça oluyor. ama adamlar öyle 1k lık parçayı 100 liraya vermiyolar, 500 e alıp rizikolarsın. ben de yaz sonu yine klasiğe gireyim diyorum.. "85-"89 500-560 SEC hakkında bilgisi olan var mı bu arada? çocukken buna da hastaydım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakliyim Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 araba da ankara plakalı zaten :D benim şahsen hiç alakam yok ankarayla , sizin tanıdığınız bildiğiniz ustanız , servisiniz var mı acaba ankarada arkadaşlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Ben bi telefon sormaya calisirim bugun, sorayim ustama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 bmwteam.net miydi ne bi forumvar, orada ankaralı üyeler var, yıllanmış ustaları falan var, seni yönlendirebilirler, bi bak eğer çözüm bulamazsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakliyim Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 bmwteam güzel forummuş e30 forumlarına göz atmıştım bi ara onlarda genelde en çok ses çıkartan abart egzoslar , en orjinal görünümlü çakma borbetler ve yan verme taktikleri hakkında konuşuluyordu bu bmwteamde yardımcı olacak birilerini bulabildim saniyede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 di benim dağılın... Önce ben parselledim onu. Ben kullanıyorum, gidin kendinize dynamick felan bulun. Adamın asabını bozmayın sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Ha bu arada, araç parçası ise, sadece araç ruıhsat sahibine teslim etme paketi gibi salak saçma gerzek bişey yaptılar. katil oluyordum. Neyse ki araç benimdi de, ilerleyen günlerde paylaşacam how-to tadında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Oha Tim is my bitch diye girmis adam. Ahah. Dagilin lan. Yok bi daha size parca marca. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Esh said: e-36yla da az uğraşmadım. bazı parçaları bmw forumlarından ara, patlayan makinesini parça parça satanlar oluyo. bi de ikitelli sanayii nin yan sitelerinde çıkmacılar sitesi falan var, bolca parça oluyor. ama adamlar öyle 1k lık parçayı 100 liraya vermiyolar, 500 e alıp rizikolarsın. ben de yaz sonu yine klasiğe gireyim diyorum.. "85-"89 500-560 SEC hakkında bilgisi olan var mı bu arada? çocukken buna da hastaydım.. Keyfi kullanım için bir ara düşünüyordum bende ama bulmak sorun bulsanda temiz bulmak sorun,uğraşırım dersen o ayrı tabi hobi aracı tadında ama diğer türlü zor.. Çok anlasam motor işinden falan silvia alıp toplama hayalim var hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakliyim Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 eeh olmadı , kargoyla beraber çok pahalıya geldi netten söylemek. yazın zaten bi ankara seyahati yapma planım vardı , artık orda kovalıyacam neymiş ne değilmiş . birazda oranın ustalarıyla ahbap olayım :D bu maksatla arabamıda gösterem , http://imgur.com/a/kbOrY#2 10 gün oldu daha alalı , 3.18i bebeğiiiiiim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Of tam apaci arabasi. =) Bu modelleri sevemedim ben bir turlu ama yeni kasalarin tasarimlari beni benden aliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar