Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yurt dışından parça siparişi

hakliyim

Öne çıkan mesajlar

Bu konuda tecrübesi olan var mı ?

kargo hariç $299 lık bi sipariş vermeyi düşünüyorum , getireceğim alette akışmetre , çok büyük bir parça değil yani , ufak bir kutuya sığar.

siparişi bir internet sitesinden vereceğim, ne tür sorunlarla karşılaşabilirim , ne tür prosedürler le boğuşabilirim ?

yardımlar için şimdiden teşekkürler

saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

PTT ile gönderim iste. En fazla gümrüğe takılır ve seni Topkapı'ya çağırırlar. Geldiği yer USA ise %20, eğer başka ülke ise %18 KDV ödeyip parçanı alır gelirsin. Kucak büğüklüğünde ve için vitamin/ilaç dolu 560 USD'lik paketimi pTT kargo kendi elleriyle bana teslim etmişti geçmişte :P

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

Bisey bekledigimden degil abi, anladigim bir olay degil zaten. Sadece deneyimimi paylasiyorum.

Hani adam zaten geciyor tax-free limiti, ustune araba parcasi olunca da illaki geciriyorlar. =)

Gerci yine de O kadar gumruk + 200 TL kargo parasina gore yine baya ucuza geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

di sana siparişg eçelim o halde :P
Ben Topkapı yollarına alışığım. Benim ufaklığın doğum hediyesi olarak plastik ördek aldım ebay'den ki miktar 80 tane ve koca bir kutu, yine postacı getirdi :P
BlackDecker şarjlı süpürge aldım 2 tane ve gümrüğe takıldı. Amcamın 'çocukların annelerine doğum günü hediyesi' demesiyle KDV ödemeden aldığına şahit oldum :P

Ben de Paso vitamin ve ilaç getirttim ve aynı kutudan 5-6 tane olduğu oldu, sorun çıkartmadılar.

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

KHaRoN said:

.

MAF mi soyluyorsun?
Eger oyleyse 300$ + shipping cok ucuz sayilmaz, turkiye icinde bi tekrar bak derim. 500-600 lirayi gecmese gerek.

araç 1989 3.18i , e30 kasa , aksaraya fln heryere baktım , çıkma olmadıkça saçma fiyatlar söyleniyor (bin tl yakınlarında)

çıkmayada çok güvenemiyorum , olduğundan daha kötü hale getirebilir arabayı sonuçta ,ne garantisi var?
Sosyal ağlarda paylaş

di said:

Ticarete mi doksem naapsam ? sadsaa

ahaha burdaki bayiin olabilirim, iki tane zavalli jaguar ve rover sahibi arkadasim var. Biri en son tatil bahanesiyle gidip ingiltereden bavulda kirilmis farlarini getirmisti. Biri kaputtaki "kedi" armasi icin turkiyedeki jaguar servislerin 180pound fiyat cikarmasina hayretle bakakalmisti. Hala dusununce uzulurum onlar adina asdfas.
Sosyal ağlarda paylaş

hakliyim said:

araç 1989 3.18i , e30 kasa , aksaraya fln heryere baktım , çıkma olmadıkça saçma fiyatlar söyleniyor (bin tl yakınlarında)

çıkmayada çok güvenemiyorum , olduğundan daha kötü hale getirebilir arabayı sonuçta ,ne garantisi var?

Sahsen bi ankara, bursa sanayii deki bmw cilerde sansini tekrar dene derim. e30 problem degilde , istenen parcasi problem.

sansin yaver gider insallah.
Sosyal ağlarda paylaş

e-36yla da az uğraşmadım.

bazı parçaları bmw forumlarından ara, patlayan makinesini parça parça satanlar oluyo. bi de ikitelli sanayii nin yan sitelerinde çıkmacılar sitesi falan var, bolca parça oluyor. ama adamlar öyle 1k lık parçayı 100 liraya vermiyolar, 500 e alıp rizikolarsın.

ben de yaz sonu yine klasiğe gireyim diyorum..

"85-"89 500-560 SEC hakkında bilgisi olan var mı bu arada? çocukken buna da hastaydım..
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

e-36yla da az uğraşmadım.

bazı parçaları bmw forumlarından ara, patlayan makinesini parça parça satanlar oluyo. bi de ikitelli sanayii nin yan sitelerinde çıkmacılar sitesi falan var, bolca parça oluyor. ama adamlar öyle 1k lık parçayı 100 liraya vermiyolar, 500 e alıp rizikolarsın.

ben de yaz sonu yine klasiğe gireyim diyorum..

"85-"89 500-560 SEC hakkında bilgisi olan var mı bu arada? çocukken buna da hastaydım..

Keyfi kullanım için bir ara düşünüyordum bende ama bulmak sorun bulsanda temiz bulmak sorun,uğraşırım dersen o ayrı tabi hobi aracı tadında ama diğer türlü zor..

Çok anlasam motor işinden falan silvia alıp toplama hayalim var hehe
Sosyal ağlarda paylaş

eeh olmadı , kargoyla beraber çok pahalıya geldi netten söylemek.

yazın zaten bi ankara seyahati yapma planım vardı , artık orda kovalıyacam neymiş ne değilmiş . birazda oranın ustalarıyla ahbap olayım :D

bu maksatla arabamıda gösterem ,

http://imgur.com/a/kbOrY#2

10 gün oldu daha alalı , 3.18i bebeğiiiiiim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...