crimsonking Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Şunu da ekleyeyim bir yandan gsl izliyorum (sende izliyorsun sanırım) terranda herşey normalmi underpowered bir ırkmı? Hayır kesinlikle değil, 6:30da kapında bir yığın marine marada olabiliyor, üssünde görünmez ve amelelerine 2 atış yapan bir uçakta olabiliyor.Daha neler olabileceğini saymadan OHA! diyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crimsonking Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Al sana adi mma, zergin anayasal hakkı 3 base bilmiyormusun? Demedimi tayyip en az 3 istiyorum diye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 valla ben hd ve husky'nin cast ettikleri maçları izliyorum vakit buldukçta, daha doğru düzgün raven ile oyun alana şahit olmadım. kullanıldığı zaman da gayet yeto kullanılıyor. oyun çıktığından beri raven en az kullanılan terran ünitesi açık ara, biraz buff yapmaları gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 raven ihtiyaç duyduğu kaynak ve çabaya cevap vermeyen bir ünite. bazen basarsın iş yapar, bazen iş yapmaz; ama üzerine oyunu kurabileceğin ünite değil. prolar da ondan fazlaca basmıyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baybety Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 yaw ben masslayın demedim ki tepede bulunsun her scan attığınızda ekonomiden gittiğinide düşünün bir zerg olarak şahsen ravenin varlığından rahatsız oluyorum creep yayamıyorum zaten havaya vurabilen çok fazla zeçenekte yok zerge en azından bir tanecik raven yapın yaw. hiç mi kullanamadın sark arkadan at iki tane turet mineral hattına. hiç drone almasa bile income durdurursunuz bir süreliğine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 late game tvzde raven kullanan oluyo, mass broodlord infestorları bambaları bırakıp fıyıyolar. broodlordlu ordunun yavaslığı sayesinde enerjiyi kaynakla trade edebiilyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 bu patchten sonra elimi bile sürmedim oyuna ama işlerin iyi gitmediğini az önce anladım hehe. tl'de alakasız başlayan balans tartışması başlığı 50. sayfaya doğru gidiyor ve henüz kapanmış değil. tl bile terran çığlıklarına karşı artık kayıtsız kalamıyor. bu arada idra dışında qq layan ikinci pro oyuncumuz ne yazık ki, üzülerek söylüyorum, dilim varmıyor, parmaklarım kitleniyor ama ne yazık ki marinekingprime oldu :( "patch öncesi %60 olan tvz oranım şu anda %10. idman maçlarında bile z'ye karşı oynamak istemiyorum. blizzard neden böyle birşey yaptı anlamadım." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 pvt el vermiyorum cidden acınası durumda t'ler, tvz izlerken de t'nin drop, timing vs birsürü çırpınışını görüyorum ama kaçınılmaz son denen şey sadece geciktiriyorlar sanki terran ne kadar iyi oynasa da bakalım z ne zaman üstünden geçcek diye izliyorum ki o late ordulara ulaşıldığında fazla da uzun sürmüyor, önceden sadece noob t'lere yazık etmişken şimdi prolarda girdi bu çaresizler kervanına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bursat Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Evet o meşhur Kore Terranlarının son hali. Çok taze hala oynanıyor maçlar ama aradaki karşılaşmalara bakmak için şu linki tıklamak yeterli :( http://www.teamliquid.net/tournaments/admin/?action=bracket&id=3218 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
medivh Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 MKP nin sikayet etmeye hakkı yok bence.Oyun cıktıgından beri terran abuse yapıyor biraz da diger ırklar abuse etsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 mkp çok yetenekli ve saygıdeğer bir oyuncu, bu sebeple seni kınadım medivh. ancak asıl önemli nokta şu: dün tl'deki başlığı gezerken fark ettim, mvp, polt, drg, sleeep ve başka pek çok oyuncunun açık açık oyunun bu şekliyle bozuk olduğunu söylemesi. bu şundan önemli, pro adamlar bu oyundan para kazanıyorlar. açık açık oyuna hata bulmaları nihayetinde adamların ekmek teknelerini eleştirmeleri anlamına geliyor. bu hiç alışıldık ve sağlıklı bir durum değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baybety Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 dua edinki queene 50 enerji gelmedi eğer 50 enerji verilseydi gsl %100 zerg bütün gm liglerinin %100 ü zerg olurdu zerg gerçekten op bunu br zerg olarak söylüyorum, overlord ve queen range'i gerekliydi tekrar geri alınırsa yine zerg ağlar fakat farklı bir yönden zerge nerf gelsin, en azından banelinge biraz nerf gelirse terranda protossta durumu toparlar, tvp bence dengeli bu hali iyi. tvz pvz sıkıntı. eğer banelinge nerf gelirse zvz olduğu gibi kalır tvz pvz dengeye girer. genelde dikkat ettiyseniz pvz de "carpet bomb" tvz de ise mass baneling işi götürüyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pull Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 bunlar queen buffından sonra http://img641.imageshack.us/img641/4706/sandiegostan.png http://img837.imageshack.us/img837/2509/tgth.jpg bu olay bidaa olur mu bilmiorum :D http://bildr.no/image/1224863.jpeg bunları kullanarak yazmış adam ben özet geçtim aslında http://us.battle.net/sc2/en/forum/topic/6146725518 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar