Cairne Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 pasaportumun süresi bittiği için uzattırmak/yenisini çıkartmak zorundayım ama internetten e randevu alıcam bana 3 tane secenek sunmuşlar umuma mahsus hususi hizmet şimdi hangisine basvurucam ben ?
Nomak Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Türkiyedemisin ? Öyleysen herhangi bir şubeden git hallet. E-passport peşindeysen bence yapma çok güvendiğim bir sistem değil. Yurt dışındaysan konsolosluğa git,detayları aklımda ama tam değil 2dk öğrenirsin 7 ila 10 iş günü içinde geliyor. Yurt içindeysen sanırsam onlarıda artık postalıyorlar.
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 yeşil mi normal mi pasaportun? umuma husus normal pasaport husisi yeşil diğeri de gri sanırım bi netten arat yine de
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 pasaportuma baktım şimdi hususi yeşil pasaport evet. İlkini seç normal pasaportsa
Oski Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 bilmiyorsan umumi seçiceksin yeşile veya hizmete tabi olan adamın bundan haberinin olması gerekir. zaaa
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Bizde bilmiyorduk öğrendik hadd bakalım
Cairne Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 önceki pasaportum lacivert de çipli normal gidince randevu almam gerekmiyor mu ki randevu tarihleri hep dolu *Türkiyedeyim *e-pasaport sitesinden randevu talebine baktım sadece
Öne çıkan mesajlar