Cairne Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 pasaportumun süresi bittiği için uzattırmak/yenisini çıkartmak zorundayım ama internetten e randevu alıcam bana 3 tane secenek sunmuşlar umuma mahsus hususi hizmet şimdi hangisine basvurucam ben ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Türkiyedemisin ? Öyleysen herhangi bir şubeden git hallet. E-passport peşindeysen bence yapma çok güvendiğim bir sistem değil. Yurt dışındaysan konsolosluğa git,detayları aklımda ama tam değil 2dk öğrenirsin 7 ila 10 iş günü içinde geliyor. Yurt içindeysen sanırsam onlarıda artık postalıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 yeşil mi normal mi pasaportun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 yeşil mi normal mi pasaportun? umuma husus normal pasaport husisi yeşil diğeri de gri sanırım bi netten arat yine de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 pasaportuma baktım şimdi hususi yeşil pasaport evet. İlkini seç normal pasaportsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 bilmiyorsan umumi seçiceksin yeşile veya hizmete tabi olan adamın bundan haberinin olması gerekir. zaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Bizde bilmiyorduk öğrendik hadd bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 önceki pasaportum lacivert de çipli normal gidince randevu almam gerekmiyor mu ki randevu tarihleri hep dolu *Türkiyedeyim *e-pasaport sitesinden randevu talebine baktım sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar