Eternal Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 wen senin bu playlist deki entrika aldatmacalar ne böle =P 2 şer kere add yapmıssın listeyi her sarkıdan min 2 tane var.. kandırıcıkçı 3 tane Travis Sing saydım =P[signature][hline]Arcane bir icq mesajında demişki : You have received a message! yılbaşına kadar oynayamıosam başka oyun oynarım.kafam da girer wow a.
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 bir üstümdeki kullanıcının nesi var bugun. o kadar kastım kendimi parçalatmak için genede bir cevap alamadım.[signature][hline]Arcane bir icq mesajında demişki : You have received a message! yılbaşına kadar oynayamıosam başka oyun oynarım.kafam da girer wow a.
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 üsteki kullanıcı mutsuz, üsgün ve süzgün bir unicorn bugün... Aşkım yirim seni I'm your supergirl...[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani Gizli Ninja2
Wendigo Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 (L) dibine kadar aşk bu gece uyarsaaaaaaa ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 You're just to good to be true I can't take take my eyes off of you You'd be like heaven to touch I want to hold you so much! I love you baby And if it's quite alright I need you baby To warm my lonely nights I love you baby trust in me when i say!!!! Yirim o güzel sesini[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani Gizli Ninja2
Wendigo Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 anam rezil olduk ben solylerken sarkı gelmiyomus arkadan karga gibi bi tek benim ses gelmiş oy oy oy yakmazmıyım ben bu ses kartını şimdi :p[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja
eagle_6 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 canm kardeşim bi istek daha duman herşeyi yak platonış aşkım efi ye gitsin yine, by erk... şimdiden saol
Private Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 September yanında da ateşli bir Mor ve Ötesi alabilir miyim? Tüm patilerime olsun :P[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts"
obacan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Vala beler Maroon5 emiyosanız size Blind Guardian öneririm ben her saat dinleri pati radyo yokken kaç zamandırda zevkle dinliyorum , ama pati radyo bi başka oluyo Metal dinliyen adama gidip Maroon5 dinletiyo :D Bu arada Sixpence- Kiss Me çalarsn çok mutlu olurum[signature][hline]Lady Elenor Quendil (Liselim) Lord Tanin Hawking -----------------Blind Guardian--------------
Private Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 said: Private, 25 Ekim 2004 22:03 tarihinde demiş ki: September yanında da ateşli bir Mor ve Ötesi alabilir miyim? Tüm patilerime olsun :P September ne oldu canım? Bir de her şarkı diab'a bize yok mu?[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts"
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 No sleep No sleep until I'm done with finding the answer Won't stop Won't stop before I find the cure for this cancer Sometimes I feel like going down, I'm so disconnected Somehow I know that I am haunted to be wanted I've been watching, I've been waiting In the shadows for my time I've been searching, I've been living For tomorrows all my life They say that I must learn to kill before I can feel safe But I, I'd rather kill myself than turn into their slave Sometimes I feel that I should go and play with the thunder Somehow I just don't wanna stay and wait for a wonder I've been watching, I've been waiting In the shadows for my time I've been searching, I've been living For tomorrows all my life Lately, I've been walking, walking in circles Watching, waiting for something Feel me, touch me, heal me Come take me higher I've been watching, I've been waiting In the shadows for my time I've been searching, I've been living For tomorrows all my life Ive been watching, Ive been waiting, Ive been searching, Ive been living, for tomorrows.... In the shadows.... In the shadows..... I've been waiting...... =o/[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani Gizli Ninja2
obacan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Bişi merak ediyodum acaba wj olabilmek için neye sahip olmak lazım yanı kadroya alınmak için?[signature][hline]Lady Elenor Quendil (Liselim) Lord Tanin Hawking -----------------Blind Guardian--------------
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Wendigo'nun playlisti için tıklayın http://www.erkanguleryuz.com/wendigo/playlist.htm[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani Gizli Ninja2
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Wj olmak için naha mangal gibi yürege sahip olmak lazım böle domates ler gibi yürek lazım oraya[signature][hline]Arcane bir icq mesajında demişki :You have received a message! yılbaşına kadar oynayamıosam başka oyun oynarım.kafam da girer wow a.
obacan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 :D Bizde oda vardı :)[signature][hline]Lady Elenor Quendil (Liselim) Lord Tanin Hawking -----------------Blind Guardian--------------
obacan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Çok saols :) Bu sarkının da anısı vardır :D[signature][hline]Lady Elenor Quendil (Liselim) Lord Tanin Hawking -----------------Blind Guardian--------------
Private Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Eheh :)[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts"
mystro Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 duman her seyi yak calar misinz wj bey :lol: cal mystro asdasd[signature][hline]...:::honour and glory don't have any meaning without sacrifice:::...
someone Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 dire straits - your latest trick öncelikle wendigo ve diablesse'e sonrada ankara üni. rts bölümündeki dünyanın en şeker kızına gitti[signature][hline]the best thing god has created is a new day
Preg Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 hani söyle kamelottan Dont you Cry calsa oda olmadi Anathema one last goodbye über olmazmi
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 said: someone, 25 Ekim 2004 22:36 tarihinde demiş ki: dire straits - your latest trick öncelikle wendigo ve diablesse'e sonrada ankara üni. rts bölümündeki dünyanın en şeker kızına gitti Cok merci Wonderbah[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani Gizli Ninja2
micha Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Melaba ben geldim :) Dun diab bugun wendi amanın amanın :) Hemen istek parcami yazıyım barem. 439. Maroon 5 - This Love [signature][hline]To be or not to be
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Nihancım sesini duyuyorum =oP Ne yollacakmışın bana =oP ??? nihihi[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani Gizli Ninja2
Öne çıkan mesajlar