seigen Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Türkiye'de var mı böyle şeyler :D ? Eğlencesine drift yapıyorlar. Bu arada videoyu koyan adam motosiklet ile vlog yapıyor, her türlü konudan bahsediyor ama en çok Tayvan'la ilgili olanlar güzel. Bayadır izliyorum ama ilk defa arabayla ilgili bir videosuna denk geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 var, bir kaç kez antrenmandan dönerken halkapınar spor salonu'nun (izmir) otoparkında denk geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Silviaların güzelliğine bak yaa pff :// Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 tokyo driftteki gibi katlı otoparkta olmadıkça ...meh :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 lastiklerinize yazik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Telefondan giriyorum youtube linki koyana rep veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 0:16 da ki Bmw nin tam modelini bilen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 e92 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Cairne said: Telefondan giriyorum youtube linki koyana rep veririm http:// www.youtube.com/watch?v=xsY24LLXFzs&feature=player_embedded#! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Tesekkur ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 parking lotta drifting nedir ki? benim apache memleketim otobanda aktif trafigin ortasinda yarisiyor, parking lotlarda drift yapmaya falan tenezzul etmez. http://www.youtube.com/watch?v=7Fe4R8_K0N4 rover uzuyor gidiyor, "uzun yolda ... .... onun ben" diyor video nun sonlarina dogru. geberdim gulmekten gecenin bir vakti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Otoban ne zamandan beri kısa olarak nitelendiriliyor merak ettim lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 nolacak uzun yolda benzini mi bitecekmiş =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Selam, 1.8T Passat'tan ne bekliyor ki :P 150HP değil mi? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 devir saatinden yanlis gormuyorsam 1.8t de degil, 1.9tdi asdfasd daha beter. 220turbo da kafa tutmak icin coook yanlis bi secim o apayri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar