Melkor Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Merhaba Ben belirli bir bolgeyi kullanima kapatmak istiyorum.Ancak yazdıgım region scriptinde teleport buyusu ve iceriye dogrudan recall ile girilebiliyor.O bolgeye giren kisi kımıldamadıgı surece iceride kaliyor.iceriye bu yollardan girisi nasil engelleyebilirim ? Kullandigim region eventi.. [regiontype r_yasakbolge] On=@Enter if !() if (0 < 2) src.sysmessage Bu bolgeye giris yasaklanmistir. src.go xxxxxx endif endif *Girisi tam anlamiyla imkansizlastirmak istiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 On=@Enter varda on=@step neden yok ;) girişi kontrol ediyorsunda adımları neden etmiyorsun bakayım sen :)[signature][hline]bizler en iyilerin en iyisiyiz ne istediğimizi biliriz ve onun peşinden gideriz | xharloan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 [regiontype r_acIson] On=@Exit if !() if (0 < 8) src.sysmessage Buradan çıkı$ yok Ahahhaha src.move -2 endif endif bunda kullan bir yerde ;)[signature][hline]bizler en iyilerin en iyisiyiz ne istediğimizi biliriz ve onun peşinden gideriz | xharloan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 enter zaten o region'a girdiginde adim atinca aktifti 55i'de 55R'de adim atmasinada gerek kalmadan direk giri$ aninda gorunmeden atiyor.[signature][hline]Bana mutlulugun resmini cizebilirmisin?[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Melkor Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 On=@step if !() if (0 < 2) src.go xx endif regiona bunuda ekleyince consolda "Duplicate trigger '@STEP' in 'r_yasakbolge'" diye bir hata mesaji alıyorum ve basaramiyorum.. Acaba bir eventmi eklemem lazım ? [Bu mesaj tayfunguler tarafından 25 Ekim 2004 22:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Melkor Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Sagolun sorunu en sonunda cozdum.. Bu arada Xharloan dedigin seyin plevelini oynayip bir yere ekledim :p hatta bir acc ye ozel cikis bile verdim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 neden bölgeleri yasaklamak isteyesinizki :) çek etrafına dört duvar tamam işte :)[signature][hline]Dost Bildiklerimizde Bizi Sırtımızdan Bıçakladı Olsun , En Azından Arkamda Hala Brutus Var!!! Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 18 october 2004 22:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar