_Spartacus_ Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 http://eu.battle.net/sc2/en/blog/4371305 HotS ile ya da HotS'un çıkışına yakın zamanda gelecek yenilikler: - Multiplayer resume from replay - Global Play - Multilanguage support - Clan/group system - Unranked matchmaking - Multiplayer replay viewing Bazıları için baya geç kalındı ama geç olsun güç olmasın diyelim artık.
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 İstediğin serverda oynayabileceksin yani tek bir hesapla.
inyourmind Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Şu an zaten bir hesapta zaten 3 ayrı serverda oynayabiliyorsun keylerini eklediğin sürece.Acaba key ayrımını mı kaldıracaklar ortadan ? (Hiç mi hiç sanmıyorum ama...)
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 inyourmind said: Şu an zaten bir hesapta zaten 3 ayrı serverda oynayabiliyorsun keylerini eklediğin sürece.Acaba key ayrımını mı kaldıracaklar ortadan ? (Hiç mi hiç sanmıyorum ama...)Hesaptan kastım tek bir key'le işte.
inyourmind Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Ne kadar iyi yada ne kadar kötü olacak bilemedim...
dbfrd Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 inyourmind said: Ne kadar iyi yada ne kadar kötü olacak bilemedim... inyourmind, zaten kendin oynamıyorsun, oymana ve başkalarına oynatıyorsun. ne kadar iyi kötü olması seni ilgilendirmiyor yani.
baybety Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 aldığım 30 hesabın parasını geri versin o zamansa
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 multiplay replay ve clan işi aşırı geç kaldı ya
inyourmind Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 dbfrd said: inyourmind said: Ne kadar iyi yada ne kadar kötü olacak bilemedim... inyourmind, zaten kendin oynamıyorsun, oymana ve başkalarına oynatıyorsun. ne kadar iyi kötü olması seni ilgilendirmiyor yani. Sana ve ailene oynatacağım global olduktan sonra.Sırayla takılırsınız..
Memphis Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 yannıs anlamayın blizard evimize hergun sırınga yollasa doldur bunu yolla dese doldurur veririz meraktan sordum bide ne zamana cıkıo bu tam diabloyu bitirseydik once
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Muhtemelen 2013'ün başında çıkar, fiyatı WoL'den biraz daha düşük olur.
inyourmind Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 MLG'de betasını oynatacaklardı ne oldu ona ?
dbfrd Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 inyourmind said: dbfrd said: inyourmind said: Ne kadar iyi yada ne kadar kötü olacak bilemedim... inyourmind, zaten kendin oynamıyorsun, oymana ve başkalarına oynatıyorsun. ne kadar iyi kötü olması seni ilgilendirmiyor yani. Sana ve ailene oynatacağım global olduktan sonra.Sırayla takılırsınız.. h3h3h3 çok komekseeeeen
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Memphis said: para veripmi alıcaz hotsı featurelar herkeze gelir ama hots almazsan vanninla sc2 si olanlarla oynarsın bıtek
Aceace Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Ehem ehem. Zephyr'in mesajına denk geldim TL'de: "this is so depressing. the feeling that the last 2 years ive been using an intentionally shitty product [since all the updates are coming with HOTS and just not patched into WOL after a very long time of listening to the community] just to make people feel like this is so angering. oh well at least we are closer to bw" Tamam sparta tamam :) Sen benim bu konuda ne düşündüğümü biliyosun, ben senin ne düşündüğünü biliyorum. Ortaya bi laf atayım çekirdek çitleyeyim diye yaptım. Not: Diablo'yu bitirmekten kastın ne Memphis? Eğer inferno anlatıldığı gibi olacaksa gerçekten HC kasan oyuncuların infernoyu bitirmesi 1 yılı alacak gibi görünüyor.
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 en çok unranked match e sevindim rahat rahat oynarız sinir stressiz hehe
Memphis Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 benim ark sırf ı ranked match sitresi yuzunden kastım gamede bronzelarla oynuyodu, bende sevindim sizin adınıza
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Mortis said: en çok unranked match e sevindim rahat rahat oynarız sinir stressiz hehe zerre zevk almam o sevismeden diyim sana.
dbfrd Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 huun niye sildin lan mesajımı, gerçeği söyledik suçlu çıktık.
Memphis Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 bende küfürlü konusunca siliyor, simdilik sesimi cıkarmıyorum ilk fırsatta huun devrini bitiricem
huun Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 dbfrd said: huun niye sildin lan mesajımı, gerçeği söyledik suçlu çıktık. lüzumsuz gerçekler de yalanlar kadar sıkıcı lan
Öne çıkan mesajlar