loop Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Daha önceden annual pass e başvurmuştum. O sırada devam eden 6 aylık üyeliğim bugün itibariyle bitiyordu. Ama biraz önce oyundanken dc oldum ödeme sürem bittiği için. Şimdi, bugün otomatik olarak aktif olması gerekmiyormuydu annual pass in ? Belki sanal kartımla başvurmuştum, ama onu nerden görücem ve şu an ne yapabilirim, tekrara oyun süresi alırsam annual pass ten ayrı almış olurmuyum acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Neyse galiba, normal abonelik almaya devam etmem gerekiyor. Flam said: ben bi ay yatırıyorum iki ay yatırmıyorum bazen üç ay üstüste yatırıyorum ama gayet diablom geldi $u an halihazırda. mists of pandaria inviteım da geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 goldlar ile ödenen ayları silmişler accounttan. :) 2012 kasımda bitmesi gerekiyordu, 2013 nisan a kadar uzatmışlar annual pass süresini. Wow oynamıyorum zaten, hesabı kapatıp yeni bir diablo alırım diye düşünüyorum da, karakter gider sanırım bu sefer de. aynı hesaba eklenebilirmi acaba yeni key? Annual pass iptal olmuyordu sonuçta. karışık bir durum oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 ben iki üç ay ödemedim, diablo çıkmadan iptal ettiler annuali. hesabına dokunamazlar merak etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 hesaptan ziyade işin diablo tarafındayım. o kadar kastık ettik, 2-3 ay ödemeyince diabloyu silerler muhtemelen. Hesaba yeni diablo key girsem acaba ne olur? onu merak ediyorum. 10 ay daha oynamadığım oyuna para yatırmak saçma geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 bir şey olmaz oynarsın. ben ekledim dışardan alıp sorun olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar