Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 "orman bakanlığı" off diyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 zaten devletin elinde bunun verimliligini olcecek imkan yok. standartlara uyuyor mu? uyuyor, peki gec. ancak universite raporlari diyecegim ama o miknatisli yakit tuketim sarlatanliklarinda bazi universite ogretim uyelerinin utanmadan verdigi raporlari hatirlayinca ondan da emin olamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Selam, Tüketici de azıcık bilinçlensin ama. Sorsun, araştırsın falan! Her karşına geçip sana saat kulesi satmaya çalışanla pazarlığa tutuşursan olmaz ki :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Orjinal parça olmadığı sürece arabanın teknik aksamına kesinlikle böyle birşey taktırmam. Zamanında haberlere bile çıkmıştı bunun gibi birşey, türk bilmemkimin müthiş buluşu şeklinde, hepsi yalan dolan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar