Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yardım edin(UO:SECOND AGE SORUNLARI)

OmegaWarez

Öne çıkan mesajlar

Arkadaslar UO:The Second Age'i CD'den yukledim.Ancak açmaya çalıştığımda

Connecting to patch server 159.153.197.91:8888
Could not connect to patch server 159.153.197.91:8888
Could not connect to a patch server
Make sure you have an active connection to the Internet via an ISP or a direct connection.
Your client may not be the most recent version.
You may be able to play the game with your current client.
Click OK to play the game or Cancel to abort.

şeklinde bir hata ile karşılaşıyorum ve karşıma çıkan sandık şeklindeki bölümden kullanıcı adı ve şifremi yazdığımda hata veriyor ve servera bağlanımıyor.
Bu sorunu nasıl çözebilirim?
NOT:Gateway makinemde yüklü...[signature][hline]Eğer iyi bir web projeniz varsa hosting, design ve içerik konusunda yardım isteyebilirsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

Firewall da bir problem olmaması lazım.Yalnız normalde cafede kullandığım clientta sandık falan yoktu...Başlangıçta şifrenin ve kullanıcı adının girileceği kısmen sade bir ekran çıkıyordu...[signature][hline]Eğer iyi bir web projeniz varsa hosting, design ve içerik konusunda yardım isteyebilirsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

Clientim 1.25.37..Oyunun Autopatch kısmı çalışmıyor.Bu nedenle patchleri download edebileceğim bir adres verirseniz sevinirim...Ayrıca age of shadows expansion tipi birşey mi?[signature][hline] -=United Dark Data Servers=-
Eğer iyi bir web projeniz varsa hosting, design ve içerik konusunda yardım isteyebilirsiniz.
-=United Dark Data Servers=-
Sosyal ağlarda paylaş

Tamamdır..Ultimayı 2.0.5b'ye update ettim ancak verifying accountta takılıyor....Acaba avaturk'ten aldığımız şifreler artık paticikte geçerli değil mi????Yani nebula muhabbeti hani...[signature][hline] -=United Dark Data Servers=-
Eğer iyi bir web projeniz varsa hosting, design ve içerik konusunda yardım isteyebilirsiniz.
-=United Dark Data Servers=-
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...