OmegaWarez Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Arkadaslar UO:The Second Age'i CD'den yukledim.Ancak açmaya çalıştığımda Connecting to patch server 159.153.197.91:8888 Could not connect to patch server 159.153.197.91:8888 Could not connect to a patch server Make sure you have an active connection to the Internet via an ISP or a direct connection. Your client may not be the most recent version. You may be able to play the game with your current client. Click OK to play the game or Cancel to abort. şeklinde bir hata ile karşılaşıyorum ve karşıma çıkan sandık şeklindeki bölümden kullanıcı adı ve şifremi yazdığımda hata veriyor ve servera bağlanımıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim? NOT:Gateway makinemde yüklü...[signature][hline]Eğer iyi bir web projeniz varsa hosting, design ve içerik konusunda yardım isteyebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redouble Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 ulaşmak istediğin port sana ait gateway de kapalı veya firewall direct connection ı engelliyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmegaWarez Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Firewall da bir problem olmaması lazım.Yalnız normalde cafede kullandığım clientta sandık falan yoktu...Başlangıçta şifrenin ve kullanıcı adının girileceği kısmen sade bir ekran çıkıyordu...[signature][hline]Eğer iyi bir web projeniz varsa hosting, design ve içerik konusunda yardım isteyebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Melkor Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 elindeki client hangi tarihten kalma allah bilir.. :p client 2.0.3 kullansan sorun morun kalmaz.. o sade diye tabir ettigin clienta odur.. download icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thedarkride Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 sen kendi, oynadıgın sunucunun clientini indir ayrıca patch yapmadan oyuna giremessin.giremessin demiyelimde bir cok sorunla karsılasırsın sen adsl kullanıyorsan cıkar tel hattını 56k modeme koy ondan sonra indir patchi sonra tekrar adsl modeme tak gir ve oyna :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Revenant- Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 tavsiyem age of shadows[signature][hline] Msn Adresim Revelador Revenant - Rv - Whea, 29 Eylul 2004 13:56 tarihinde demiş ki: baba yanlış anlama ama sen virus degil g..tten yemişin Sizler icin Laethon Burdayiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmegaWarez Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Clientim 1.25.37..Oyunun Autopatch kısmı çalışmıyor.Bu nedenle patchleri download edebileceğim bir adres verirseniz sevinirim...Ayrıca age of shadows expansion tipi birşey mi?[signature][hline] -=United Dark Data Servers=- Eğer iyi bir web projeniz varsa hosting, design ve içerik konusunda yardım isteyebilirsiniz. -=United Dark Data Servers=- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Revenant- Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 sayilir ama daha iyi neden dersen hem sphere versionlari destekliyor hemde run uo daha guzel .[signature][hline] Msn Adresim Revelador Revenant - Rv - Whea, 29 Eylul 2004 13:56 tarihinde demiş ki: baba yanlış anlama ama sen virus degil g..tten yemişin Sizler icin Laethon Burdayiz UO Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmegaWarez Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Tamamdır..Ultimayı 2.0.5b'ye update ettim ancak verifying accountta takılıyor....Acaba avaturk'ten aldığımız şifreler artık paticikte geçerli değil mi????Yani nebula muhabbeti hani...[signature][hline] -=United Dark Data Servers=- Eğer iyi bir web projeniz varsa hosting, design ve içerik konusunda yardım isteyebilirsiniz. -=United Dark Data Servers=- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar