nedanko Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Boyle turkler arasinda paylasilan videolarin oldugu siteleri, forumlari vs biliyo musunuz? Bizim eglence bolumu gibi. Yani Turkiye'de az cok paylasilmis, viral olmus videolar. Dedigim gibi bizim eglence bolumu gibi. Izlesene.com vs olmaz onlar direkt video sitesi, bana paylasilmis olanlari lazim, begenilmis, gulunmus, paylasilmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 alkıslarlayasıyorum.com ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 bobiler_? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 birde facebook sayfaları var video paylaşımı üzerine onlar olur mu? cezmi kalo, kemal ekşi gibi. her face accsi olan 5türkten 3u takip ediyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 eed olur super olur bobiler olur alkislarla yasiyorum olur edt: gerci bobiler de video filtresi yok sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar