ddmyhn Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Merhaba, Elimde iki adet DoTA 2 invite'ı bir adet de DoTA 2'nin aktive edildiği steam hesabı var. Hepsi satılıktır. İlgilenenlerin mesajlarını bekliyorum. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Fiyat nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ddmyhn Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Buradaki ve diğer sitelerdeki forumlarda okuduklarım + kullanıcılardan edindiğim bilgiler dahilinde fiyatı 30TL olarak kararlaştırdım. Bilgilerinize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ddmyhn Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Inviteların bir tanesi satılmıştır. 1 adet invite, 1 adet de DoTA 2'li hesap kalmıştır. Bilgilerinize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
klayton Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 sorunsuz bir alışveriş oldu, teşekkür ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ddmyhn Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 klayton said: sorunsuz bir alışveriş oldu, teşekkür ediyorum. Ben teşekkür ederim, aynı fikirdeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ddmyhn Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Merhaba, Diğer davet de satıldığı için elimde sadece DoTA 2 key'inin aktive edildiği account kalmıştır. Bu account'u satın alacak kişiye DoTA 2'si halihazırda aktive edilmiş bir hesap verilecektir. (Kullanıcı adı ve şifresiyle beraber.) Bilgilerinize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 ddmyhn said: klayton said: sorunsuz bir alışveriş oldu, teşekkür ediyorum. Ben teşekkür ederim, aynı fikirdeyim. +111111111111111111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 dota 2'nin key satışı başladımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ddmyhn Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Sorunuzu anlayamadım. Dota 2 hala closed beta. Masticore said: dota 2'nin key satışı başladımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 hijack yapayım :P account istemeyen olursa tradable gift için pm atabilirsiniz. saolun var olun. fiyat kırma durumu olmasın, aynı fiyattan devam ederiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ddmyhn Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Hijack komisyon ücreti alıyorum. (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar