Hergonan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Şimdi, ben runuoda scripterim, yazıyorum scriptleri, oyunda çalıştırıyorum, ama her değişiklik yapınca runUOyu restart yapmak zorunda kalıyorum... Resync gibi bir komut yok mu? Çok fazla zaman kaybı oluyor öyle restart restart... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 sende hepsini 2 ser 3 er script yap sonra restart at?[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|.....|.....|....| ./ ./ ../ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları MAFYAMIZA KATILIN ULAYN!!! Kurtlar_Vadisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Usanıyorum ama öyle, ille de restart mı atmak lazım diye soruyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Sanırım bir tool vardı bunun için. RunUO.com'a bak.[signature][hline]how much longer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Runuo.comdan baktım, bulamadım hiçbir yerde. Bu arada script compiler de ortalarda yok? [Bu mesaj FIRTINA1 tarafından 01 Ağustos 2004 19:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 evet öyle yapmak lazım çünkü server start anında tüm scriptler compile edilip scripts.dll isimli dosyaya çevriliyor. böylece çok büyük performans kazanılıyor. bu konuyla ilgili runuo.com'da tartışma yapılmıştı, ve şöyle bir sonuç çıkmıştı 1. resync gibi bir özellik amatörler içindir 2. bu özelliğin eklenmesi sorun olmaz, fakat bu özelliği kullanacak amatörlere faydasından çok zararı dokunur, bilmeden geri dönüşü çok zor olacak hasarlar verebilirler. bir de server start halinde tüm objelerin (item, mobile) kontrol edildiğini de düşünürsek resync sux.[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 [restart dersen recomplie eder save alıp. Ama tabiki oyuncuları düşürür baştan açtığı için.[signature][hline]İnsanlar gelecek için planlar yapar , tanrı yukarıdan güler... Krynn Online Project Owner and Core Developer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 said: Mum_Chamber, 01 Ağustos 2004 21:01 tarihinde demiş ki: 1. resync gibi bir özellik amatörler içindir alala amatörler için koymu$lar o zaman kolaylık için değil dimi ? yada sen boyle konu$arak ne adar pro. olduğunu gosteriyorsun dimi?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 iyi adam benim gorusum demio ki . forumdan boyle bi sonuc cikti deyip yazmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 said: Xharloan, 01 Ağustos 2004 22:14 tarihinde demiş ki: said: Mum_Chamber, 01 Ağustos 2004 21:01 tarihinde demiş ki: 1. resync gibi bir özellik amatörler içindir alala amatörler için koymu$lar o zaman kolaylık için değil dimi ? yada sen boyle konu$arak ne adar pro. olduğunu gosteriyorsun dimi? RunUo yetkililerinin yaptigi aciklamayi yaziyor adam ne var simdi bunda ?[signature][hline]Living for Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Teşekkürler, bilgilendirdiğiniz için, ben de biraz düşündüm, resync olunca bir script hatalı olursa yine de derlenecek, vede o script derlenince, işler çok karışacak, onun için olmuyor öle. [restart komutunu kullanıyorum ben de, en azından kendim açmıyorum, otomatik başlıyor :) Edit: script compiler nereye kayboldu? runuo downloads ta yok, google'dan arattım bir tane bile download linki YOK? Sanki hiç öyle bir şey yoktu gibi ama ben hatırlıyorum? Galiba deliriyorum ben :) [Bu mesaj FIRTINA1 tarafından 02 Ağustos 2004 08:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 said: Xharloan, 01 Ağustos 2004 22:14 tarihinde demiş ki: said: Mum_Chamber, 01 Ağustos 2004 21:01 tarihinde demiş ki: 1. resync gibi bir özellik amatörler içindir alala amatörler için koymu$lar o zaman kolaylık için değil dimi ? yada sen boyle konu$arak ne adar pro. olduğunu gosteriyorsun dimi? 1. resync gibi bir özellik amatörler içindir cevabı o forumdan çıkmıştı 2. bu cevaba katılıyorum 3. profesyönel olduğumu göstermeye ihtiyacım yok (zaten gerekli merciler ( i.e. Microsoft ) profesyönel olduğumu verdikleri sertifikalarla ( i.e. Microsoft Certified Professional ) kabul ediyorlar) 4. eğer bu konuyla ilgili (resync) görüş belirtmek istersen önce runuo.com'daki tartışmayı bir okumanı tavsiye ederim. sistemin olası çalışma mantığı uzun uzadıya tartışılmıştı ve bu konuda uzlaşılmıştı. @fırtına1: runuo için script compiler yoktu ki? eğer istersen sharpdevelop vs. kullanabilirsin faat onlar script derlemezler, sadece intellisense yardım alabilirsin. daha fazla bilgi için "visual studio.net, ultima.dll, intellisense" gibi kelimelerle runuo.com/forum'da arama yapabilirsin. bayağı konu açılmıştı.[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Ben delirdim yani :) Hatırladığım kadarıyla compiler değil de, ya script tester ya da script checker ya onun gibi birşey vardı kesin... Ben şuanda visual c++ kullanıyorum ama runu scriptlerine gelince notepadden farksız bu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 visual studio.net ya da sharp develop'u o şekilde kullanabilirsin ben vs.net kullanıyorum. gayet başarılı. hem c#'ın syntax'ini default olarak highlight ediyor, hem de runuo.com/forum'da uzun uzadıya anlatıldığı şekilde runuo syntax'ine uyumla hale de gelebiliyor. daha sonra versin elini dağlar, taşlar :P[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Tamam Mum sen profesyonelsin sen asla Resync kullanma sphere kullandığın zaman.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 asla sphere kullanmak istemem zaten. her kodu çalıştırmak için satır satır okuyup bir de çalışma zamanında derleme yapan bir emülatörü neden kullanmak isteyeyim ki? varsayalım ki kullanmak istedim ya da zorunda kaldım, o zaman resync'i pek tabii kullanırım. çünkü sphere'in performansı arttırmak için önce derleme daha sonra düzenleme gibi bir arzusu yok. zaten sphere'de resync yapmasanız bile server tekrar açıldığında resync yapacak. bu durumda resync kullanmamak hata olur. yanlış anlaşılmaya mahal vermemek için düzelteyim: aynı durumu runuo'ya uyarladığınızda resync'in işlevi değişeceğinden runuo'da resync kullanmak amatörlüktür. yoksa kimse sphere'de neden resync kullanıyorsunuz demiyor.[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burak61 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Dostlarım Kan Kaybeder Scripti Nasıl Ayarlancak Ya ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EharD Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Runuo icin soruorsan zaten Runuoda Bleedign var fakat Bazi silahlar icin vede ability olarak calısıor yani senin ekstradan bir "kan kaybeder" scripti koyman sacmalık otesi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 said: Mum_Chamber, 02 Ağustos 2004 14:13 tarihinde demiş ki: asla sphere kullanmak istemem zaten. her kodu çalıştırmak için satır satır okuyup bir de çalışma zamanında derleme yapan bir emülatörü neden kullanmak isteyeyim ki? İşte adamım Mum *alkışlar*[signature][hline]Gamer's East Owner & Coder İnatla Hala Zenciyiz Contact: [email protected] (MSN ve Mail) Dalamar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 anaa, kaç ay oldu insaf :D[signature][hline]İnsanlar çabuk yükselenleri severler. Fakat hiçbirşey toz ve tüy kadar çabuk yükselemez. en ince yerim bileğim..!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar