EharD Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 RunUO'da uzaktan erisim nasıl oluor acaba duyduguma gore Runuo consoluna telnetten baglanılamiormus.Bende Denedim fakat sonuc olumsuz ya ben yapamadım yada gercekten Colsola baglanılamior. Yada bunun icin RemoteAdmin'de ayarlamalarmı yapılması gerekior? Bunların Dısında Bir program kullanarak bu isi yapabilirsin Diyen arkadslar icinde zahmet olmazsa Link verebilirleri acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 runuo'da consoldan birsey yapılmıyor. ek bir konsol scripti yazabilirsin kendin ama dogru düzgün yazamassan serverı crashleyebilirsin habire.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EharD Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Onun icin gerekli progu buldum. Sorumu degistireyim Peki ana makinemeye nasıl baglanabilirim yani C: sine D: sine felan? Bunun icinde bazi yazılımlar olucaktı link verebilirmisiniz acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Pandora's Boxun "The Box" özelliğini denemeni tavsiye ederim belki işini görür...[signature][hline]Gamer's East Owner & Coder İnatla Hala Zenciyiz Contact: [email protected] (MSN ve Mail) Dalamar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EharD Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Ufak bir soru daha BU Xp nin ozelligini Remote Desktoptu sanirim baglanmayı denedigimde baska makinaya karsı makinanın Remote Desktop kapalı olabilir gibisinden msg verio bunu nasıl acıcam yardımcı olabilirmisiniz acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 karşı makinede guest kullanıcısını açmayı dene.[signature][hline]İnsanlar çabuk yükselenleri severler. Fakat hiçbirşey toz ve tüy kadar çabuk yükselemez. en ince yerim bileğim..!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar