Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 şöyle çok profesyonel olmayan, 4-5 sayfa halinde tanıtım için kullanılacak bir web sitesi yapmak istiyorum. hangi programları kullanmalıyım, aşırı noobum. Kendim yapmak istiyorum açıkçası birazcık öğrenmek için. DreamWeaver kurdum bilgisayarıma. 1-2 tane de hazır tasarım indirdim wordpress'ten ama bir cacık anlamadım. yardımcı olacak, ya da "şunu şunu oku bak çogzel bilgiler var içinde" diyecek birisi var mı? okuyup-çözüp kendim yapmak istiyorum mümkünse. tşk. sçs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 dw yenı başlayan için sıkıntı yapar basit progrmalar dene html yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 DW baya basit program zaten, öyle değil mi? Üstelik türkçe kaynak, videolar falan da yığınla var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Bu işten anlamıyorsan ve yapmak istiyorsan Web Page Maker senin için üretilmiş demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 3-4 sayfa tanıtım için wordpress bence çok gerekli değil. görüntü çok önemliyse ver flashçılara hiç kasma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 oop kas kanka. ileride faydasını görürsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Dreamweaver"in kendi hayir sablonlari var (tabi cok kullanisli degil ama) onlardan birisi kullan design moda gec ohh mis iste ugrasma baska birsey ile bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 wordpress giydirmek istiyorsan html css örenmen gerekiyor. design modda wordpress giydirildiğini görmedim açıkcası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Son Dreamweaver serilerinde oluyor o. Drupal'de falan yapılıyo en azından, Wordpress'te de yapılıyodur heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 kısayoldan web sitesi yapmak için web page makeri önermiştim ama sen hem öğrenmek hemde site yapmak istiyorsun; http://yazarlikyazilimi.meb.gov.tr/egitim/Dreamweaver/index.html al baba burası sana yardımcı olur madem kendin balık tutmayı öğrenmek istiyorsun buradan başla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar