Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 şöyle çok profesyonel olmayan, 4-5 sayfa halinde tanıtım için kullanılacak bir web sitesi yapmak istiyorum. hangi programları kullanmalıyım, aşırı noobum. Kendim yapmak istiyorum açıkçası birazcık öğrenmek için. DreamWeaver kurdum bilgisayarıma. 1-2 tane de hazır tasarım indirdim wordpress'ten ama bir cacık anlamadım. yardımcı olacak, ya da "şunu şunu oku bak çogzel bilgiler var içinde" diyecek birisi var mı? okuyup-çözüp kendim yapmak istiyorum mümkünse. tşk. sçs
HocaEfendi Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 dw yenı başlayan için sıkıntı yapar basit progrmalar dene html yap
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 DW baya basit program zaten, öyle değil mi? Üstelik türkçe kaynak, videolar falan da yığınla var.
kavurma Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Bu işten anlamıyorsan ve yapmak istiyorsan Web Page Maker senin için üretilmiş demektir.
haydari Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 3-4 sayfa tanıtım için wordpress bence çok gerekli değil. görüntü çok önemliyse ver flashçılara hiç kasma.
odullusoru Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 oop kas kanka. ileride faydasını görürsün.
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Dreamweaver"in kendi hayir sablonlari var (tabi cok kullanisli degil ama) onlardan birisi kullan design moda gec ohh mis iste ugrasma baska birsey ile bence
Loxias Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 wordpress giydirmek istiyorsan html css örenmen gerekiyor. design modda wordpress giydirildiğini görmedim açıkcası.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Son Dreamweaver serilerinde oluyor o. Drupal'de falan yapılıyo en azından, Wordpress'te de yapılıyodur heralde.
kavurma Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 kısayoldan web sitesi yapmak için web page makeri önermiştim ama sen hem öğrenmek hemde site yapmak istiyorsun; http://yazarlikyazilimi.meb.gov.tr/egitim/Dreamweaver/index.html al baba burası sana yardımcı olur madem kendin balık tutmayı öğrenmek istiyorsun buradan başla.
Öne çıkan mesajlar