Cd- Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 http://www.dontwasteyourtime.co.uk/wp-content/uploads/2010/08/4926795330_9952725a5c.jpg http://www.codinghorror.com/blog/2012/05/buying-happiness.html İlginç bi' blog yazısı olmuş paylaşmak istedim. Özet olarak yukarıdaki piramitin en alt seviyesindeki ihtiyaçlarınızı karşıladıktan sonra mutluluk için parayı kullanabileceğiniz çok bi alanın kalmadığından bahsediyor. Bir de parayla aslında mutluluk olabileceğini ama aslında insanların parayı yanlış kullandığından bahsediyor. Direk blog yazarının kendi görüşleri değil tabi bunlar bu konu hakkında bi paper bile varmış: If money doesn't make you happy, then you probably aren't spending it right discuss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 direkt olmasa da o üst self esteem confidence gibi şeyleri para ile çözüosun aldığın şeyler ıvır zıvırla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 daha en alt katmanda takılıyorum ben :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 valla o piramitte fail olacağımı farkettiğimde dasaaa'nın anti maslow piramidinin orta katmanlarında olduğumu farkettim. negatiflerdeyim. oley? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 bu teori baya eski yalnız. hala bu teori üzerinden olayların çözülmeye çalışışması çk saçma. zilyon tane teori geldi bunun üzerine. maslow'a ihtiyacımız yok artık !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 senko said: daha en alt katmanda takılıyorum ben :( Yine ilk sayfaya çıkmışsın diolla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 fede said: bu teori baya eski yalnız. hala bu teori üzerinden olayların çözülmeye çalışışması çk saçma. zilyon tane teori geldi bunun üzerine. maslow'a ihtiyacımız yok artık !!! Teoriyi ben de duymuştum daha önce ama şunu oturup düşünmemiştim yani daha önce aslında farkında olmadan yaptığımız bi' şey: said: Buy experiences instead of things Things get old. Things become ordinary. Things stay the same. Things wear out. Things are difficult to share. But experiences are totally unique; they shine like diamonds in your memory, often more brightly every year, and they can be shared forever. Whenever possible, spend money on experiences such as taking your family to Disney World, rather than things like a new television. Yeni bilgisayar alacaktım da bi duruldum sdfsdf... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 kapitalizmin on emiri gibi bişey işte bu dflks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 baya bir umutsuz vakayım ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 O zaman parayı haroyine kokayine yatırıyoruz doğru mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 eksperiyıns sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 en altta sex yazıyor ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 buying happiness diyince benim aklıma sadece rusa gitmek geldi lan. ne kadar sıg dusunmusum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Şu o kadar doğru ki... 93 taksitle pırlanta alıp yıllarca evinde oturan çiftler tanıyorum ve yemin ediyorum üzülüyorum. Sırf bu yüzden evlenemem herhalde ben. O paraya maldivler'e gidilir ulan, çıkıp hayatın tadını çıkarsanıza. Ama yok, statü sembolü saçmalıklara tüm paramızı harcayıp mal gibi takılıyoruz, sonra neden depresyondayım. Hayat böyle. Bir de, para sizi mutlu etmiyorsa yanlış yerlere harcıyorsunuz demektir lafı da çok doğru hakkaten. said: Buy experiences instead of things Things get old. Things become ordinary. Things stay the same. Things wear out. Things are difficult to share. But experiences are totally unique; they shine like diamonds in your memory, often more brightly every year, and they can be shared forever. Whenever possible, spend money on experiences such as taking your family to Disney World, rather than things like a new television. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Buy experiences instead of things Şu laf o kadar doğru ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 peygamber efendimizin (sav) bu konuyla ilgili çok güzel bir hadisi var. "hediyeleşin" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar