Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Sevgili askerligini yapmis arkadaslarim, Gidip aradan cikartayim mi, yoksa her halukarda yapmayi dusundugum doktoraya mi baslayayim? Doktora suresince 6 yilda cok seyler degisebilir (bedelli, kisalma, terorde azalma vb.), ayrica gitsem bile doktoradan sonra daha iyi sartlarda yapabilirim. Ote yandan 5.5 aycik, aradan cikartip rahata ermek, kafadan atmak da var. Ne dersiniz? Simdiden tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Bir de biri Amerika'da olmak uzere iki master diplomam olacak. Boyle bir seyin olumlu katkisi olur mu? Cevrenizden duydugunuz bir seyler var mi? [Avukatim] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 -yanlislikla alinti- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 astek olma ihtimalini unutma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 hiç katkısı olmaz... şansına gider ilkokula gitmemiş adamla yan yana askerliky aparsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 yazı işlerine verirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 en kötü ihtimalle komutanlar korur git yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Doktora yapacağım diyorsan tabii ki o sürede bedelli vs gelişmeler olma ihtimali yüksek. Ancak hukukta doktora yapmanın espirisi nedir tam olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 6 yıl uzun süre. master fln olsa yap derdim ertele askerliği derdim. ama 6 yılda dediğin gibi çok şey değişebilir. aynı şekilde şartların da değişebilir. evlenebilirsin bu sürede, çocuk sahibi bile olabilirsin o zaman askerlik daha çok gözünde büyür.ardında 5.5 ay eşini belki çocuğunu bırakmak daha zor gelebilir. güzel bir iş sahibi olursun belki hatta kendi işinin patronu bile olmuş olabilirsin. bu durumlarda 5.5 ay işten uzak kalmak seni geriletir, aklın işinde kalır. kendi hocalarımdan biliyorum bu durumu. aynı şekilde terör azalabilir, bedelli çıkabilir, askerlik zorunlu olmayabilir, askerlik kısalabilir vs. askerliği aradan çıkarıp kafanı rahatlatabilirsin. sonrasında daha kolay evlilik, iş, kariyer kararları alabilirsin. askere gidince, eğitime ara vermiş olunca doktora fikrinden soğuya bilirsin belki. ölç biç işte ne taraf ağır basıyorsa kararını ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Ilginiz ve fikirleriniz icin tesekkurler arkadaslar. Hukukta doktora sonucunda bir alanda epey bilgi sahibi oldugunuzu kanitlamis oluyorsunuz. Genel hukuk mantigi da gelisir tabii. Ama benim saikim daha ziyade neden olmasin, bir yandan calisirken yapiliyor zaten, hem Dr. unvani da is hayatinda kullanisli olur diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 arkadaşım askerlikle ilgili yapılması gereken tek bir şey varsa o da yapılmaması gerektiğidir. bak bende kaçıyorum köşe bucak, istanbula gidince mastera başlıyacam bitince doktora yardıracam o ara da bedelli gelecek neyse parası verip kurtulacam. tabi o ara gözlerim 1 numara daha bozulursa para vermeden çürük alıcam kafam rahat edicek. askerlikle ilgili planım bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 kardeş inan git kurtul, bu ülkede askerlik zorunluluktan kalkmıyacağına göre. er yada geç o uniformayı giyceğine göre git yap çıksın aradan kafan rahat olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 senko bi gitsen gelince kesin çine migrate edersin sdsdf hatta çinliyle evlenirsin o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 askere gitme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 senkonun dedigi gibi yap, kacabildigin kadar kac. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 git kurtul, askerlik çok farklı bi dünya. turistik gezi gibi düşün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 her türlü doktora yapmak var ise kafanda, başla doktorana,sonrasında bi şekilde aradan çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 bak ben şu an kamuflajlı yazıyorum bunları. lan laptop yerine tüplü bilgisayarda yazıyorum halime bak diyecek bi adamsan yapma kaç bedelli bekle yada git ne biliyim. önüme bakacam illaki bunu yapacam diyosan git kurtul la bak burada 35 yaşında adam var agrına gidiyor çalı çöp toplamak. ilk 15 gün geçer sonra alışırsın. farklı bi dünya gör ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 açıkcası gittiği yere kadar uzat diyenler askere gitti mi? ben de uzatabildiğim kadar uzatmıştım. Gittiğimde ise uzatmanın gereksiz olduğunu görmüştüm. Çünkü uzattıkca sorumlulukların artıyor, haliyle daha fazla sıkıntıya düşüyorsun. Tavsiyem; Meslek hayatının temelini attıysan hemen git hiç bekletme, yok ben daha staj bile yapmadım ki! diyorsan maksimum 2-3 sene uzatılabilir. Daha fazlası sıkıntı yaratıcaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Sagol tellos. Aslinda sosyolojik gozlemler yapmak bayagi cazip geliyor. Askerlik genel olarak ilginc geliyor. Fikir topluyorum iste sizin gibi abilerimizden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 çok büyütüyorsunuz. yapınca iyiki gitmişim diceksiniz. ne kadar aptalca olsada eğlenceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Yap kurtul, bir 6 sene onun stresini çekeceğine 5 ay da biter kuş gibi hafiflersin. He ayrıca 6 sene de bedelli gelmez, yine yapacaksın o 5 ayı. Yaş erkenken yapman faydana olacak. Vardı 34 yaşında bir abimiz, evli çocuğuklu adam işkence çekti. Ne kadar erken kurtulursan o kadar iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 5 ay garanti değil valla uzun dönem çıkarsa ggnore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Wispy said: 5 ay garanti değil valla uzun dönem çıkarsa ggnore ben uzun dönem yaptım. çog iyidi 1 yıl daha yap deseler yapardım. dışarda evim altımda arabam yanımda kız arkım emrimde 50 asker her gece kumarhanelerdeydim. kıbrıs for the win Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar