Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 ya bu contra, mario gibi oyunların 2d bakış açısına ne isim veriliyordu ? senaryo yazıyorum, animasyon yapacam da bitirme için ismi gelmedi bir türlü aklıma :D
Supradyn Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 yetemedim tam ama bı mı? http://en.wikipedia.org/wiki/Side-scrolling_video_game edit:anladım da yetemedim das
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 ya bu tamam da işte şimdi senaryonun açıklama kısmında film 2D ... görüş açısında olacak vs. diye açıklama yapmam gerek. Bunun bir karşılığı olmalı türkçe'de, ya da perspektif tanımı için o lazım bana perspektifte gerçi yok sanırım side scrolling olayı da bilmiyorum :( 2D yandan görünüşlü diyip geçecem en son galiba sdfsd
di Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Mario gibi de abi. Mario'yu bilmeyen de okumasin zaten yazi neyim.
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 aga onu demeyeyim dedim, yani hocaya verecez falan sadfdsafas
Meov Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 2 boyutlu demen ve hocanın bunu anlamayacak kadar gerizekalı olması durumunun gerçek olduğunu düşünmediğim için..
Öne çıkan mesajlar