tAKA Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 buradan (199$)+getirme ücreti[signature][hline]Bazıları Yesil Ejderha'ya saldirirken canından oldu... kemikleri şimdi mağranın girişinde, tıpkı önceden gelenlerin kemikleri gibi yatıyor.sende şansını deneyebilirsin...Günbatımı DiyarıGözlerim ateşte donmuş bir süre yoktum ortalarda beni gören herkes beni ben zannetmiş merkez napıyım bana yardım et Allah. İlk nefesimde ben senin,son nefesinde sen benim kollarımda şimdi ise güneşim, ayım, meleğim, yıldızım ...ben bugünde yaşıyorum, yarına mechulum...[Bu mesaj tAKA tarafından 21 Ekim 2004 19:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 valla quzelde :) para meselesi buradada kar$ımıza cıkııyor..[signature][hline]imza yoghhh karakedi abi ole diiooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 tAKA bende sipariş verebilirim ama kaç günde gelir bi bilgin var mı ?[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quarthon Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 cok ozenti, cok para.[signature][hline]i demand nothing, but i want it all.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Kadıkoyde 3m ye satıolar korsan rlz[signature][hline]i am Na! God Protect me from allies! i destroy my enemy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 bu arada siparisi ben almiyorum :-p 3-4 gün icinde gelir diyorlar türkiyeye pek bilgim yok sadece verdigim siteden siparis verebilirsiniz ona bu arada devam eden mesajlarida okudumda şaka kaka olmuş meğer katanayla adam kovalamak nasil ciddiye alindi[signature][hline]Bazıları Yesil Ejderha'ya saldirirken canından oldu... kemikleri şimdi mağranın girişinde, tıpkı önceden gelenlerin kemikleri gibi yatıyor. sende şansını deneyebilirsin... Günbatımı Diyarı ben bugünde yaşıyorum, yarına mechulum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Nasil parayi kiracaklarini sasirdi adamlar.[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 yüzük yüzük dışında herşeye benziyo[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander ------------ Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki: OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar