Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

LOTR: Sauron'un yüzüklü parmagi (Sınırlı Sayıda)

tAKA

Öne çıkan mesajlar

buradan

(199$)+getirme ücreti[signature][hline]Bazıları Yesil Ejderha'ya saldirirken canından oldu... kemikleri şimdi mağranın girişinde, tıpkı önceden gelenlerin kemikleri gibi yatıyor.
sende şansını deneyebilirsin...

Günbatımı Diyarı

Gözlerim ateşte donmuş bir süre yoktum ortalarda beni gören herkes beni ben zannetmiş merkez napıyım bana yardım et Allah.
İlk nefesimde ben senin,son nefesinde sen benim kollarımda şimdi ise güneşim, ayım, meleğim, yıldızım ...

ben bugünde yaşıyorum, yarına mechulum...

[Bu mesaj tAKA tarafından 21 Ekim 2004 19:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada siparisi ben almiyorum :-p 3-4 gün icinde gelir diyorlar türkiyeye pek bilgim yok sadece verdigim siteden siparis verebilirsiniz ona

bu arada devam eden mesajlarida okudumda şaka kaka olmuş meğer katanayla adam kovalamak nasil ciddiye alindi[signature][hline]Bazıları Yesil Ejderha'ya saldirirken canından oldu... kemikleri şimdi mağranın girişinde, tıpkı önceden gelenlerin kemikleri gibi yatıyor.
sende şansını deneyebilirsin...

Günbatımı Diyarı

ben bugünde yaşıyorum, yarına mechulum...
Sosyal ağlarda paylaş

yüzük yüzük dışında herşeye benziyo[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander
------------
Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki:
OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...