Bleeding Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Telefonumun IMEI numarası durup dururken kayıt dışı görünmeye başladı ve 1 hafta içinde kapatılacağını belirten bir mesaj geldi. Son 1 ay içinde yurt dışı çıkış-giriş yapmış bir pasaport ile kayıt yapmam gerekiyor. Bu durumda olup pasaport kayıt hakkını satmak isteyen varsa lütfen iletişime geçsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 100 tl ödemen gerek bi de üzerine biliyosun di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 bir pasaport bulabilsem, onu çalıştığım gsm operatöründen halledicem ödemeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 O zmn çalıştığın GSM operatörü bayilerine git ana bayinin elinde hep pasaport oluyor. Bana gayet hayrına kayıt yapmışlardı N900 aldığım dönem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 benzer bir durum benim de başıma geldi. imei numaran bir şekilde başka bir cihaza kopyalansa bile, ilk kez hangi hatla kullanıldığını, dolaylı yoldan da hani hattı kullanan telefonun bu imei numarasına gerçekten sahip olduğunu tespit edebiliyorlar. neticede senin cep telefonunu sadece o sim hattıyla çalışacak şekilde kilitliyorlar, senin imeini kopyalan da gg oluyor. bana böyle bir çözüm önermişlerdi. gidip turkcell'de avazım çıktığı kadar bağırdıktan sonra tabii. "ULAN DEDIM SEREFSIZLER, BU TELEFONU SIZ KAYDETTINIZ, KIM NASIL 15 HANELI SAYIYI SALLAYIP TUTTURSUN, RESMEN SIZ YA DA ADAMLARINIZ SATIYOR BU IMEI NUMARALARINI EL ALTINDAN!" diye. çok korkmuştu ibneler. böyle de bir anım vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Almas Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 pasaport kaydı yapan bir arkadaşım var tel numaranı yazarsan numarasını veririm 5 telefon aldım 5 inide o yaptı 0 sıkıntı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alaattinnnnn Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Selamlar. Arkadaşlar benimde yardıma ihtiyacım var.Telefonumu kayıt ettirmem lazım kayıt dışı şu anda.Telefon bayiileri gerçekten bu işlemi pasaportsuz yapıyorlarmı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 http://pasaportkaydi.com/ burdan yaptırdım ben 80tl verdim ertesi gün açıldı telefon. sorunsuz çalışıyor 1.5 aydır. mail/faks ile onay belgesini falan da yolluyolar düzgün baya site. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Oeh adamlar ilan sitesi bile açmışlar bu iş için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar