Katibim Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 selamlar sonunda BMW 3.20d almaya karar vermiş bulunmaktayım ancak param 2000-2004 modelleri arasındakilere yetiyor Konuştuğum bmw ustası bakımlı bir bmw nin her türlü 500k gideri olduğu söyledi mantıklıda geldi E bakıyorum da sıfır arabaların bir çoğunu toplasan bu bmw nin donanım özelliklerini karşılamıyor e bide bmw konforu ve rahatlığı da var bakımlar desen tanıdık çok bi şekilde hallederiz üstelik te dizel ve 2k motor Daha ne olsun değil mi ? yorumlarınızı bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Go! Go! Go! :D yalnız, manuel vites olayını bi düşün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 2k motor çok yakar çok akar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 320d alirken dikkat edilcek nokta m47 blogun revizyonlu olmasi. 148bg lik tud20 ve 161bg lik tu2d20 motoru alamiyorsan, alma. tud20 nin ise turbo sikintilari oldu bi gercek, cok gecmeden tu2d20 geldi o yuzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 @Katibim yanlış anlamazsan eğer değeri ne kadar şu an sana söylenen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Letsgetthesunshine said: @Katibim yanlış anlamazsan eğer değeri ne kadar şu an sana söylenen? estağfurullah ne yanlış anlaması işte buur link burda http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-muhtesem-temizlikte-bmw-82836086/detay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-sahibinden-borusan-cikisli-triptronic-132000-km-320-dizel-79129439/detay yada bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Selam, Gayet mantıklı bir hareket :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Bu kasaları hakikatten güzel, umarım temizini bulursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 e46 kasalarin yarisindan cogu gercek km de degil. dikkatli olmak lazim. ben coupe ya da cabrio oneririm, bosver sedani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Katibim said: http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-sahibinden-borusan-cikisli-triptronic-132000-km-320-dizel-79129439/detay yada bu Baya iyi bakmis adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 2002 model olan 2004 makyajlısı değil mi? Bildiğim kadarıyla 2004'te bu far modeline geçildi. Ama o yıllardaki 3 Coupe sevgimden ötürü karıştırıyor olabilirim, belki Sedan'da önce geçilmiştir diyeceğim ama yine de 2 sene? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 sedan ve touring lere 2002 de geldi facelift. coupe ve cabrio ya 2004 de , yanilmiyorsun :] facelift modellerinde on tamponlari kendi icinde farkli , coupe/cabrio lara facelift v2 geldi diyebiliriz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 temizini bulabilmek için ankara veya izmirden bakman lazım. bu araba istanbul'dan alınmaz. ankara'ya da doğudan araba getiriyorlar tarla dizeli koydukları arabaları kakalamak için gerçi, ona da dikkat etmen lazım ama anlaşılıyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 3.20 dizeli bilmem ama 3.20ci 14 litre yakıyor şehir içi. Ayrıca sedan alınmaz alıncaksa en azından coupe olmalı e46. Ve evet 10-12 yaşındaki bir bmw şimdiki arabaların 2 katı konfor donanım estetiğine sahip temiz araç bulursanda sıkıntı cıkarmaz. Kronik sorun yağ eksiltmesi bunların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 bu arabanin degil motorun kronik sorunu. dizelle ne alakasi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 valla arkadaşlar bugün tesadüfi olarak bindim bu arada Tek kelime ile yılan gibi gidiyor yolda yılan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 başlık sayesinde bmw'nin açılımını öğrendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 2004 sonrasi coupe al alacaksan, cok memnun kalirsin. Biraz yakar ama evet. Bir de manuel bulmaya calis, 3.20d de zor manuel ama bulursan kacirma nispeten daha cok performansli ve daha az yakar. 2004 asasini alma bence ama ve kesinlikle coupe al. 40-45 bin arasi bulursun coupesini. M teknik de bulabilirsen sansina m jantli falan onu hic kacirma iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 3.20d tadından yenmez arkadan itiş mis :> Bence km olayını çok abartma, mümkün olduğunca düşük kmlisini al. Bir de herkes sedanı boşver demiş, çok doğru demişler :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 iki senedir 3.20d kullanıyorum ve bugüne kadar keşke şöyle olsaydı dediğim bir şikayetim olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 e46 tercih ettigin için kutlarım hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 bombilo said: iki senedir 3.20d kullanıyorum ve bugüne kadar keşke şöyle olsaydı dediğim bir şikayetim olmadı. hımmm peki servisi ne kadar mesela kasko yapılınca diyelimki motorda 3k lık bir hasar oluştu onu karşılıyormu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Selam, Kasko bildiğim kadarıyla arızaları karşılamıyor. Bu arada forumda bir ilk yaşanıyor sanki. Herkes kararından dolayı boynuna sarılıp seni tebrik ediyor :P Normalde 40 tane kulp takardık :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Cd- said: başlık sayesinde bmw'nin açılımını öğrendim Brings More Woman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar