Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Expansion bolumlerini oynamayacak olsan bile Throne of Bhaal'i da al, tek cd zaten, 3 cd SoA aldiktan sonra ToB da alinir. Oyuna oynanabilirligi asiri iyilestiren bazi ekleri oluyor o begenmediginiz ToB'in.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Eğer gerçek bir masaüstü tecrübesi yaşamak(bilgisayarda tabi) istiyor ve mükemmel bir hikayeyi görmek istiyorsan Torment oyna... Kesinlikle gelmiş en iyi rpg![hline]A pump like orgasm.-Arnold Schwarzenegger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 iwd,iwd2 yönetir. Bence id yi bitirdikten sonra bg ye geç. Sonra planescape torment edin bi yerden,onu oyna.[hline]Everything is about Sex,Drugs and Rock n' ROLL ! The Anarchist Reality is Imprisoned by Self-control and Time Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_SolidSnake_ Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 said: -coLdwind-, 25 May 2003 11:05 tarihinde demiş ki: ehe, throne of bhaal; aşmış bi karakter istiosan ve bu karakteri aşmış itemlarla kuşatmak istiosan birebir yani. zaten 1-7 lvl arası bg1 8-17 arası bg2: soa 17-40 arası throne of bhaal :)[hline]Fizban (11:46 PM): ben öle şirin kızları seviom abi çakmak için deil çıkmak için çıkacaksın "Do you cling to the past, or can you see through the pain?" hemen biten görevlerle oyunu yeniden açmadan nasıl level 40 olcanki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 party ni 6 kişi yapma 3-4 kişi falan yap bak nasıl oluyormuş görürsün. hemen biten görevden kastın nedir anlamadım. hem ayrıca official açıklamada max. 40. lvl diyor, ben mi yaptım oyunu alla alla[hline]Fizban (11:46 PM): ben öle şirin kızları seviom abi çakmak için deil çıkmak için çıkacaksın "Do you cling to the past, or can you see through the pain?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 aslinda simdi yeniden dusundumde tormet al daha ii[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar