reyou Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 simdi ben bazen wikipedia a girip o makale senin bu makale benim linkten linke zipliyorum, bazen ole bi hal aliyoki okudugum seye tekrar geri donuyorum.. istedigim sey cok basit, bi chrome extension olacak o sayfayi daha once ziyaret edip etmedimi bana solicek, ben mark as visited olarak isaretlicem. evet bole bisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 chromeda oturum acarsan zaten girdiğin sayfaların kaydını tutuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Bi kere de istemeyin, yapip koyun suraya lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 harbiden ha, tembeller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 abi yapcam zaten de varsa olani kullaniyim simdilik, nese yapinca koyarim buraya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 read it later kullan okuma hepsini biriktir sonra donup okursun :) bir ekledigin seyi 2. kere ekleyemiyon ekledim der ama eklemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 abi onu istemiyorum iste, ben wikipedia da ozellikle kullanmak icin istiyorum, bana ekledim demesin, hatta eklemesin, bana okundu yada okunmadi diye gostersin hehe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 mesela dun su sekilde alabildigine dandik bisi yaptim artik kendimce, http://dubebe.com/applications/websitetracker/ daha database baglantisi yok bugunde onu halledicem. bookmarklet gibi bisi, onu bookmark a ekliyosun bi siteye gidince ona tiklayinca sana status durumunu soluyo ona gore mark as visited yada mark as unvisited diye isaretliceksin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 ziyaret ettigin url leri cache de tuttugu icin search ettigin zaman gelenleri de marked olarak goruyor olman lazim. Sana tam olarak bu lazim degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 abi ben baska bilgisayarlardada tutsun istiyorum simdi sole diyim firewall basligina giriyorum; http://en.wikipedia.org/wiki/Firewall_(networking) orda Bell Labs a zipliyorum ordan Volta Laboratory and Bureau ya tikliyorum http://en.wikipedia.org/wiki/Volta_Laboratory_and_Bureau bi sure sonra donup dolasip firewall konusuna geri donuyorum, bi sekilde anliyorum onu daha once okudugumu ama arada 2-3 dakika geciyo hatirlamam icin, e oda vakit kaybi asdasd zaten ben surekli cache we history i siliyorum web sitelerini test etmek icin haliyle kayboluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 database olayida bitti, cok amator ama daha iyi bisi bulana kadar yada extension yazana kadar bole idare edicem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar