NeroWarden Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Merhaba Sistem uzmanlığı eğitimi (MCITP) üzerine kurs arıyorum. Bu konuda tavsiye edebileceğiniz kurs varmı? Gidipte hem kurs olsun hem eğitmen olsun sıkıntı olmayacak bir eğitim kurumu gerekli. Eğitim kurumu diyorum çünkü çoğu kurs eğitimden çok ticarethane mantığında çalışıyor. Öğrenci bulayım parasını alayımda gerisi önemli değil düşüncesindeler. Son olarak Bilge Adamı tavsiye etmeyin lütfen önerdikleri fiyat bütçemin çok üstünde. 8000 liraya yakın istiyor adamlar. Şimdiden Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 ben 1 ay önce yazılım uzmanlığı kursu için baya bir araştırma yaptım. ilk hedefim eğitmenin iyi olmasıydı elle tutulur sektörde çalışan eğitmenler yok kurslarda bu yüzden daha çok bana uygun saatlerde olanını aradım.Ama bana herkesin tavsiyesi eğer sertifika için gitmiyorsan ücretsiz bir firmada çalış daha fazla şey örenirsin dediler. bütün kurslar ticarethane ,satış danışmanları taklalar atıyolar sana o senetleri imzalatmak için ondan sonra seninle işleri kalmıyor.bende bilge adama gittim fiyat yüksek söylediler ama şu bir ayda öğrendiğim şey bilgeadamı nekadar kötüselerde kötünün iyisi diyebileceğim biryer.bide bilge adam herkese farklı fiyat verdikleri için sen direk bütçem bukadar diyip çıkıcaksın.banada 8bin dediler arkadaşım 3-4 ay önce 12 ay vade ile 5bine kayıt olmuştu. ben haftasonu sabah açılacak olan bir kurs bekliyorum şuan büyük ihtimal bilişim eğitim merkezi olur.bakırköyde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Bilgeadam ı düşünmemen çok isabetli. Ben bu hatayı yaptım ve o kadar sinirliyim ki işadamı olsam Bilgeadamı bitirmek için herşeyi yapardım. Steve jobs un androide olan öfkesi var yani resmen ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 sistem işi kursla öğrenilebilinir mi bilmiyorum ya oss'in başına oturmadan live sistemlerde çalışmadan zor gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rdoann Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Bilgeadam sektörde tekel.O yüzden fiyatları böyle uçuk ve rekabet etmek isteyen firmalar fiyat kırıyorlar.Alıcağınız sistem eğitiminin kalitesi hocaya bakıyor orda ve öğrenme yetiniz de hevesinizle doğru orantılı oluyor genelde.Ben Bilgeadam'a gittim hem hevesim çok yüksekti hem de iyi bir hoca denk geldi ve aldım başımı yürüdüm elimden geldiğimce.Şimdi Bilgeadam kurumsal'a geçtim orta ölçekli birkaç firmada bulunduktan sonra.Yani yeni de olsam içerden bir insan olarak Bilgeadam'ı ne överim ne kötülerim.İnsanlar popülist yaklaşımla gidiyorlar genelde Bilgeadam'a ki ben sistem uzmanlığı eğitimi düşünürken(ki o zamanlar başlığı direk sistem mühendisliği idi) sadece bilgeadam vardı piyasada neredeyse.Diğer kurumlar Bilgeadam'la gerek eğitmen sayısı gerekse reklamcılık faliyetleri açısından yarışamıyorlar.30-40 kişinin çalıştığı kurum inanılmaz yetenekli bir ekipten oluşmadıkça nasıl 1000 çalışanlı bir kurumla kafa kafaya gitsin. Gerek tecrubelerimden gerek aldığım eğitimlerden faydalanmak isteresen msj at buraya ya da özelden sorularını cevaplarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar