coco Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Seele said: hollanda/almanya siniri diyim. ekimden önce olmaz.. uygun mudur?
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 tamam işte kurbanda görüşürüz kurban keserik
coco Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 CaNNi said: tamam işte kurbanda görüşürüz kurban keserik we dont believ in religions :(
coco Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Black_Hand said: 1 kilonun 4 te 1 i. 8.8oz senin hesaba göre bir meme mi iki meme mi ediyor toplamda?
coco Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Seele said: olur. üni partilerine kacariz. klasiklerimden: munich beer fest.. ama ilk haftasonu. sonrası bişeye benzemiyo çünkü.. yakalar mısın?
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 hişş ben hatunumu kimseyle paylaşmam!!111
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 coco said: Seele said: olur. üni partilerine kacariz. klasiklerimden: munich beer fest.. ama ilk haftasonu. sonrası bişeye benzemiyo çünkü.. yakalar mısın? beer fest nedir eski moda teyzemler gidiyor. bizim durumlar daha farkli ;)
coco Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 ama tek eşlilik insan oğlu için hala bir devrim CaNNi..
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 ben tek eşli değilim işte. yeter o ikimize
coco Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Seele said: coco said: Seele said: olur. üni partilerine kacariz. klasiklerimden: munich beer fest.. ama ilk haftasonu. sonrası bişeye benzemiyo çünkü.. yakalar mısın? beer fest nedir eski moda teyzemler gidiyor. bizim durumlar daha farkli ;) hofmann enstitüsünü ziyaret olacaksa klasiğimden vazgeçebilirim elbette..
coco Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 @CaNNi ahahahha... süper uygar insan seni(tu)
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 coco said: Seele said: coco said: Seele said: olur. üni partilerine kacariz. klasiklerimden: munich beer fest.. ama ilk haftasonu. sonrası bişeye benzemiyo çünkü.. yakalar mısın? beer fest nedir eski moda teyzemler gidiyor. bizim durumlar daha farkli ;) hofmann enstitüsünü ziyaret olacaksa klasiğimden vazgeçebilirim elbette.. coco bu adam evli, genç kızları kandırmaya çalışıyo öm at tanışalım. ben de almanyadayım kreuzbergde herkes tanır beni bira festivallerinden bira festivallerine koşarız
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Bira bahane gerisi şahane. Neyse ben yatıyorum, plan programı yapıp yaparız bişeyler :P
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 mulgear6 said: coco said: Seele said: coco said: Seele said: olur. üni partilerine kacariz. klasiklerimden: munich beer fest.. ama ilk haftasonu. sonrası bişeye benzemiyo çünkü.. yakalar mısın? beer fest nedir eski moda teyzemler gidiyor. bizim durumlar daha farkli ;) hofmann enstitüsünü ziyaret olacaksa klasiğimden vazgeçebilirim elbette.. coco bu adam evli, genç kızları kandırmaya çalışıyo öm at tanışalım. ben de almanyadayım kreuzbergde herkes tanır beni bira festivallerinden bira festivallerine koşarız yalan evli degilim coco gellllllllllllll
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 2 tane çocugun var onlardan utan karı kıza yediricen sonra çolugun çocugun rızkını
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 ahah noolmus lan burda... beyler sonunuz bence suna benziyicek, elinizde çiçekler taksimde... http://www.youtube.com/watch?v=3tN5zzEv9_A bursa'ya yolun düşerse haber et ;)
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Beyler patatesin ailesi beni aradi dun akşamdan beri haber alamiyorlarmis, perişan durumdalardi.
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 memelerin durumundan haber verin ona göre izmire intikal edeyim. 250gr falan denmiş. üzüldüm o kısımlarda, göz yaşlarıma hakim olamadım. martılar duygu doldu, onlar bile ağladılar.
Öne çıkan mesajlar